Diablo 4 krijgt zeker twee uitbreidingen

Diablo 4 krijgt zeker twee uitbreidingen

Zijn al in de maak

Er zijn al twee uitbreidingen in de maak voor Diablo 4.

Diablo-baas Rod Fergusson heeft dat laten ontvallen in gesprek met KindaFunny. Het was al bekend dat Diablo 4 een online, live service-game moet zijn die nog jaren wordt ondersteund. Zo begint halverwege juli het eerste seizoen van de game. Dit is echter de eerste keer dat er over plannen voor uitbreidingen wordt gesproken.

"We moeten dingen parallel aan elkaar ontwikkelen", zegt Fergusson. "We staan op het punt om de hoofdgame uit te brengen, we zijn seizoen één aan het afrondne, we werken aan seizoen twee, we werken aan uitbreiding één, we beginnen aan uitbreiding twee - dat gebeurt nu allemaal."

Diablo 4 komt vandaag officieel uit, maar is sinds afgelopen vrijdag speelbaar voor mensen die een duurdere editie hadden gekocht. Erik Nusselder gaf de game een 9 in onze recensie: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Komende jaren vermaak ik me dus wel weer met de game.

0
test

Geweldige game. Kan niks anders zeggen. Wel heb ik heel af en toe (dit is pas sinds gisteren, toen de game dus voor iedereen uitkwam, geen last van gehad in early access) dat de game even lagged. Kan mijn character dan 1-2 seconden niet bewegen en dan opeens beweegt alles. Hebben andere daar ook last van?

0

Aanbevolen voor jou