Destruction AllStars-patch zet microfoons standaard uit

Destruction AllStars-patch zet microfoons standaard uit

Lucid Games heeft afgelopen nacht een patch voor Destruction AllStars uitgebracht waarmee de microfoon op de DualSense-controller standaard uitgezet wordt in lobby's.

Sinds de release van de game eerder deze week was een veel voorkomende klacht dat veel spelers de interne microfoon op hun DualSense-controller zonder dat ze het zelf doorhadden aan hadden staan. Deze optie staat ook standaard op elke PlayStation 5 aan. In lobby's van de game zorgde dit voor veel irritatie.

De hotfix voor Destruction AllStars zorgt er voor dat de microfoon van spelers standaard uit staat, en dat men er zelf voor moet kiezen om hem aan te zetten. Zo worden irritante omgevingsgeluiden door spelers die dat niet doorhebben zoveel mogelijk vermeden.

Destruction AllStars is sinds eerder deze week twee maanden lang gratis te downloaden op PlayStation 5 voor PlayStation Plus-abonnees. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jankende kinderen, discussierende koppels boeren en scheten en tergende muziek uit telefoonspeakers.. teamspeak uitzetten was elke ronde omslachtig.. de hotfix is welkom

0
test

@gebakkenei jij speelt dit? Lekkere avatar.

0

Ik had de game na 10 min al uitgedaan met die herrie uit je controller. Nu nog maar eens een keer proberen dan

0

Aanbevolen voor jou