Derde seizoen Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone live, gratis weekend in aantocht

Derde seizoen Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone live, gratis weekend in aantocht

Rebirth Island is terug

Het derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Call of Duty: Warzone is gisteren begonnen. Vanavond gaat daarnaast een gratis multiplayerweekend voor Modern Warfare 3 in.

De inhoud van het derde seizoen werd vorige week al bekendgemaakt. Zo zullen er zes 6v6-maps worden toegevoegd aan Modern Warfare 3. Emergency, 6 Star, Tanked en Growhouse (Sphere uit Vanguard) zijn nu beschikbaar, terwijl Checkpoint en Grime in de tweede helft van het seizoen verschijnen.

De Capture the Flag- en One in the Chamber-modi zijn nu toegevoegd, en Minefield en Escort verschijnen in de tweede helft. De grootste wijziging in Warzone is zoals eerder al aangekondigd de terugkeer van Rebirth Island - de eerste keer dat de geliefde map in de 'tweede' versie van Warzone speelbaar is. volledige De patch notes van MW3 zijn hier te lezen, en die van Warzone hier.

Vanavond om 19:00 uur gaat er daarnaast een gratis Modern Warfare 3-multiplayerweekend in die tot aanstaande maandag loopt. Gedurende deze periode kan iedereen de maps Das Haus, Emergency, Stash House en Rust uitproberen in de modi Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed, Hardpoint, Team Gun Game, Capture the Flag en Hordepoint. Ook is Zombies gratis speelbaar.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit keer was het live zonder problemen.

0

Aanbevolen voor jou