Death Stranding-hoofdpersonage kan gedeelte van oor verliezen

Death Stranding-hoofdpersonage kan gedeelte van oor verliezen

De game kwam meer dan drie jaar geleden uit

Een speler kwam er meer dan drie jaar na de release van Death Stranding achter dat hoofdpersonage Sam Porter Bridges een gedeelte van zijn oor kan verliezen tijdens een gevecht.

Wanneer spelers het in het laatste gedeelte van de game opnemen tegen Higgs, kan men er voor kiezen om niet terug te vechten en alleen de slagen van Higgs te blokken. Wanneer men dat lang genoeg doet, bijt Higgs een stuk uit het oor van Sam. Daardoor is het hoofdpersonage de rest van de game met een kapotgebeten oor te zien.

De vondst is opvallend. Logischerwijs vecht nagenoeg iedereen terug tijdens dit gevecht, dus het heeft meer dan drie jaar geduurd voordat iemand hier achter is gekomen en dit online heeft gedeeld. Hideo Kojima - de maker van het spel - zelf was ook blij verrast en retweette het filmpje.

Kojima werkt ondertussen aan een vervolg. Death Stranding 2 werd tijdens The Game Awards onthuld. Diverse acteurs en actrices uit het origineel keren terug, waaronder Norman Reedus, Lea Seydoux en Troy Baker. Zoals eerder onthuld hebben ook Shioli Kutsuna en Elle Fanning rollen in de game. Net als het origineel draait Death Stranding 2 op de Decima Engine. Guerrilla Games helpt mee met de ontwikkeling van het spel. Het is niet bekend wanneer de PlayStation 5-game uit moet komen.

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat krijg je hè, als zo'n meesterbrein achter zo'n game staat!... Sorry, Coola-momentje

0

Aanbevolen voor jou