De PlayStation Plus Essential-games van november onthuld

De PlayStation Plus Essential-games van november onthuld

Met Aliens: Fireteam Elite, Mafia 2: Definitive Edition en Dragon Ball: The Breakers

Sony heeft aangekondigd wat de Playstation Plus Essential-games van november zijn.

Dat deed het bedrijf via PlayStation Blog, waar meer informatie te lezen valt over de betreffende titels. Het gaat om de volgende spellen:

  • Aliens: Fireteam Elite (PS5, PS4)

  • Mafia 2: Definitive Edition (PS4)

  • Dragon Ball: The Breakers (PS4)

Mensen met een PlayStation Plus-abonnement - ongeacht welke 'tier' - kunnen deze games vanaf 7 november tot en met 4 december claimen. De spellen blijven vervolgens in het bezit van spelers zolang men lid blijft van de service.

Tot 7 november kunnen The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 en Weird West nog geclaimd worden.

PlayStation Plus
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Na de prijsverhoging is dit eigenlijk niet meer dan een belediging naar je klanten. Correctie: Deze verwoording was niet goed. De games zijn niet mijn ding, maar ik had niet moeten roepen dat het daarom voor iedereen k*t met peren is ;)

[Reactie gewijzigd door gusanito op 2 november 2023 - 13:31]

-2
test

Omdat?

0
test

Ja snap het ook niet vind dat ps plus laaste tijd leuke games heeft.

0

Omdat Sony en er nou eenmaal wat gezeken moet worden anders is de dag niet compleet :) Ik vind t wel een mooi lijstje, Met name aliens, die had ik al op PC, maar nu kan ik m ook met vrienden spelen die geen PC hebben.

0

@Yennila Ik ben het ook niet met de opmerking van Gusanto eens, maar die slachtofferrol van "Alles van Sony wordt altijd afgezeken" slaat net zomin nergens op.

0
test

Omdat het in mijn ogen shovelware (verkeerd verwoord in mijn eerste post, excuus) is deze maand. Afgelopen maanden waren de games aardig, al was het wel een gok om twee van de grootste flops van afgelopen jaar aan te bieden met Saints Row (nog steeds tragisch slecht) en Calisto Protocol (best wel tof). Heb verder weinig te zeiken op Sony hoor. Ben heel tevreden met m'n + extra abonnement.

0

@BROERVANMARKRUTTE Maar volgens mij zei ik ook niet dat er alleen op Sony gezeken wordt toch? Dat maak jij er van. Dit artikel gaat toevallig over Sony, en er wordt gezeken. Dus die conclusie is niet zo heel raar toch? Als dit nou onder een Microsoft of Nintendo artikel had gestaan en DAN ging ik t hebben over Sony, ja DAN zou ik je punt kunnen zien. Nu kan ik t in principe ook weer omdraaien en zeggen "Je mag niets zeggen over kritiek op Sony" En zo blijven we bezig. En dat is juist mijn punt, hou eens op te zeiken. Maar hij heeft zijn reactie reeds aangepast. Vind het jammer dat ik nu weer gelijk in t Sony verdedig hoekje wordt gedrukt. Van jou net zo fout toch? Ook een aanname, en een verkeerde, ik heb zowel een pc als een series X waar ik gamepass games op speel. Ik kom hier al aardig wat langer, en als je puur realistisch terug kijkt zeiken alle kanten evenveel, maar t gezeik van de "tegenpartij" blijft langer hangen en lijkt dus meer. Negatieve dingen blijven makkelijker hangen.

[Reactie gewijzigd door Yennila op 2 november 2023 - 20:54]

0

@Yennila "Maar volgens mij zei ik ook niet dat er alleen op Sony gezeken wordt toch?" Maar dat is ook niet wat ik beweer? "Omdat Sony" daarmee suggereer je dat er op alles van Sony gezeken wordt. Is toch echt wat anders "Alles van Sony wordt altijd afgezeken" is niet hetzelfde als "Er wordt alleen op Sony gezeken". Maar als ik je post verder lees kunnen we elkaar eigenlijk gewoon de hand schudden, ik ben namelijk dat gezeik op andere platforms ook helemaal zat. Vandaar dat ik aansloeg op de suggestie alsof alles van Sony afgezeken wordt. Ik bedoel er zijn hier mensen die last krijgen van hun dwangneurose zodra er iets teveel een "Pro XBox" geluid te horen valt en zich dan genoodzaakt voelen dat te moeten corrigeren door juist weer negatieve dingen te moeten zeggen over XBox. Dat soort lui bestaan dus gewoon en daar word ik een beetje treurig van, plaatsvervangend eerder want dat soort zijn een beetje treurig als je zoveel moeite hebt met positiviteit rondom een ander platform. Dus wellicht dat ik iets te fel op jou reageerde, waarvoor mijn excuses.

[Reactie gewijzigd door op 3 november 2023 - 07:02]

0

@BROERVANMARKRUTTE "omdat Sony..." omdat dit een bericht is OVER Sony. Dat had niets te maken met sony willen verdedigen. En dat de aanname dus gelijk die kant op gaat irriteert me. Ik snap de bedoeling en dat je t in grote lijnen met me eens bent. Maar je snapt hopelijk dat juist die hele gedachtegang van gelijk aannames doen en het hele denken in kampen gewoon dikke onzin is.

0
test

Wat een slechte maand, ik had liever Dragball Fighers Z gezien samen met The Outers worlds of zelfs Tetris Effect. Naja, ik claim ze wel maar ga ze denk ik niet spelen. Callisto Protocol van deze maand was trouwens wel een zeer aangename verassing, wat een top game.

0

Dragonball Fighterz gaat echt niet komen, want er komt nog een ps5 versie van de game aan met rollback netcode.

0

Aanbevolen voor jou