Certain Affinity helpt mee met ontwikkeling scifi-game Exodus

Certain Affinity helpt mee met ontwikkeling scifi-game Exodus

Studio heeft eerder ook geholpen met de ontwikkeling van Halo Infinite

Certain Affinity - de Amerikaanse studio die eerder ook al meehielp met de ontwikkeling van games als Halo Infinity - helpt Archetype Entertainment mee met de ontwikkeling van het onlangs aangekondigde Exodus.

Dat hebben de studio's aangekondigd. Certain Affinity werkt sinds 2022 nauw samen met Archetype - de hoofdontwikkelaar van Exodus en beide bedrijven laten weten dat de samenwerking het eindresultaat alleen maar sterker maakt.

Exodus werd afgelopen december tijdens The Game Awards aangekondigd. De sciencefictiongame heeft Matthew McConaughey in een belangrijke rol. De acteur, bekend van rollen in films en series zoals Interstellar en True Detective, verscheen zelfs op het podium van The Game Awards om het spel aan te kondigen.

In Exodus laat de mensheid een stervende aarde achter, en heeft men een nieuwe thuishaven gevonden in een gewelddadig universum. "Hier zijn we de underdogs en vechten we om te overleven. Jij bent de Traveler, de laatste hoop van de mensheid. Je lot is om de Travelers naar de sterren te leiden en buitenaardse wapens en technologie te stelen van de krachtigste vijand in dit universum - de Celestials." Volgens McConaughey zal iedere speler een andere relatie met zijn personage krijgen.

Archtype Entertainment - dat eigendom is van Wizards of the Coast - is opgericht door voormalige Bioware-werknemers. De game komt op een nog onbekend moment naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Hieronder kan de aankondigingstrailer nog eens worden bekeken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou