Capcom verbreekt wederom eigen verkooprecord

Capcom verbreekt wederom eigen verkooprecord

Ruim 40 miljoen stuks

De Japanse uitgever Capcom heeft het afgelopen jaar 41,7 miljoen games verkocht. Dat blijkt uit de nieuwste jaarcijfers, die lopen tot 31 maart 2023.

Het is een recordaantal verkopen voor Capcom, het vorige financiële jaar werden er 32,6 miljoen exemplaren verkocht. Dat was toen al het record voor de uitgever, die al zes jaar op rij een nieuw winstrecord neerzet.

Capcom wijt het succes vooral aan de release van de remake van Resident Evil 4 en Monster Hunter: Sunbreak. Ook de verkoop van oudere games loopt volgens het bedrijf goed door. Vorige maand meldde de uitgever al dat Resident Evil 4 ruim 4 miljoen keer is verkocht.

Ook de komende maanden hoopt Capcom op succes. In juni komt Street Fighter 6 uit en in juli brengt het bedrijf Exoprimal uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik wil RE4 wel, maar voor een veel lagere prijs. Ik heb de originele RE4 op xbox en steamdeck voor een prikkie, maar deze vroeger nooit gespeeld. Ik ben voorlopig nog wel meer een fan van RE5; vooral door de multiplayer en de besturing vond ik prettiger dan de OG RE4.

0
test

@ToMaX99 Deze remake is niet te vergelijken met het origineel, een totaal andere ervaring.

0

Aanbevolen voor jou