Capcom toont komende dagen twee showcases met nieuwe games

Capcom toont komende dagen twee showcases met nieuwe games

Waaronder Dragon's Dogma 2, Monster Hunter Stories en Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Capcom heeft de komende dagen twee showcases op de planning waarin het aankomende games en nieuwe content voor bestaande games tentoonstelt.

De uitzendingen worden 'Capcom Highlights' genoemd. De eerste is precies om middernacht in de nacht van aanstaande donderdag op vrijdag. Daarin komen in ieder geval Dragon's Dogma 2 en Kunitsu-Gami: Path of the Goddess voorbij.

De tweede volgt op maandag 11 maart om 23:00 uur en bevat updates voor de bestaande games Street Fighter 6, Exoprimal en Monster Hunter Now. Ook wordt er naar de aankomende remaster van Monster Hunter Stories gekeken.

Capcom laat op de officiële website weten dat geen van de shows nieuwe informatie over Monster Hunter Wilds bevat. Elk van de Capcom Highlights duurt ongeveer vijftien tot twintig minuten. De showcases komen op het YouTube-kanaal van de uitgever te staan.

Overigens zal Kunitsu-Gami: Path of the Goddess ook morgen worden getoond in de Xbox Partner Preview. Die wordt om 19:00 uur uitgezonden.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat ze van de zomer iets bekend maken over de volgende resident evil game of remake die volgt, sinds dit jaar weer helemaal in de serie en bezig alles zo beetje te spelen.

0

Aanbevolen voor jou