'Call of Duty: Modern Warfare 3 verschijnt in november van dit jaar'

'Call of Duty: Modern Warfare 3 verschijnt in november van dit jaar'

Rechter tijdens FTC-rechtszaak onthult per ongeluk de releasemaand

De geplande Call of Duty-game voor dit jaar komt blijkbaar in november uit.

Dat heeft rechter Jacqueline Scott Corley onthuld tijdens de rechtszaak tussen Microsoft en de Federal Trade Commission. Zij noemde - mogelijk per ongeluk - november als releasemaand. Dat zorgde er zelfs voor dat het officiële Call of Duty-account een verdachte emoji plaatste, zoals hieronder is te zien.

Hoewel er nog geen officiële details zijn over de inhoud van de nieuwe Call of Duty-game, gaan er al geruime tijd geruchten over de mogelijkheid dat het om Call of Duty: Modern Warfare 3 gaat, en dat het spel dus een direct vervolg is op het vorig najaar verschenen Modern Warfare 2. Eerder waren er volgens geruchten plannen om de game als een soort uitbreiding op Modern Warfare 2 uit te brengen, maar ergens gedurende het ontwikkelproces is het schijnbaar uitgegroeid tot een losstaande game. Sledgehammer Games zou de hoofdontwikkelaar zijn.

Hoe dan ook is de releasemaand en de naam van de nieuwe Call of Duty-game op moment van schrijven nog niet officieel door Activision Blizzard onthuld.

View post on X
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kwalijke zaak dat er wederom geheime informatie naar buiten komt in een rechtzaak. Je verwacht toch dat ze dit eerst allemaal controleren.

0

Aanbevolen voor jou