Borderlands 4 en Tiny Tina's Wonderlands 2 mogelijk in de maak

Borderlands 4 en Tiny Tina's Wonderlands 2 mogelijk in de maak

Beide games werden genoemd op LinkedIn

Er wordt bij Gearbox mogelijk gewerkt aan Borderlands 4 en een vervolg op Tiny Tina's Wonderlands.

Beide games werden genoemd op het LinkedIn-profiel van voormalige Lost Boys Interactive-werknemer Randel Reiss. Lost Boys Interactive werkte samen met Gearbox aan de eerste Tiny Tina-game. Hieronder is een screengrab van het profiel te zien.

In 2022 liet Gearbox-CEO Randy Pitchford al weten dat er nieuwe "ervaringen" rond Tiny Tina's Wonderlands in ontwikkeling waren nadat de eerste game de verwachtingen van de ontwikkelaar overtrof.

De Borderlands-spin-off ontving een 7 van Erik Nusselder: "Laat je niet misleiden door het fantasierijke jasje: Tiny Tina’s Wonderlands is simpelweg meer Borderlands. Daar is op zich niets mis mee, maar we hadden op wat meer verwondering gehoopt. De game is regelmatig hilarisch, maar herhalende gevechten verpesten soms de pret."

Een vierde deel in de Borderlands-reeks mag geen grote verrassing heten gezien de populariteit van de franchise - er zijn meer dan 81 miljoen games in de reeks verkocht. Ook wordt er gewerkt aan een verfilming.

Borderlands 4
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tiny Tina's Wonderland is tot en met 21-11-2023 in de aanbieding voor 15 euro op Steam. Voor die prijs is het een ok co-op loot shooter imo.

0

Aanbevolen voor jou