Bloober Team werkt aan nieuwe survivalhorror-IP voor Take Two

Bloober Team werkt aan nieuwe survivalhorror-IP voor Take Two

'Project C' moet ergens dit jaar worden onthuld

Bloober Team, de ontwikkelaar van de Silent Hill 2-remake, heeft naast die game drie andere spellen in ontwikkeling, waaronder een nieuwe IP voor Take-Two Interactive.

De Poolse ontwikkelaar bracht een jaarrapportage naar buiten waar dat uit blijkt (via X). Een van de games draagt op dit moment de codenaam 'Project C'. "We werken daar samen aan met Privave Division (een uitgeverslabel van Take-Two), en dit spel is al vergevorderd. We zijn erg blij met de progressie die we boeken", aldus het bedrijf.

"Dit wordt de volgende grote stap van Bloober Team in de langetermijnstrategie. Het wordt ook onze eerste originele IP." Het zou daarbij om een survivalhorrorgame gaan. Verdere details zijn er nog niet, maar de ontwikkelaar laat weten dat het spel ergens later dit jaar wordt onthuld.

Daarnaast werkt het bedrijf ook aan een andere game genaamd 'Project R', dat mogelijk volgend jaar wordt onthuld. Skybound Game Studios levert de licentie voor die game en gaat het uitgeven, maar meer details zijn er nog niet.

Tot slot wordt er aan het eerder aangekondigde (maar nog niet onthulde) 'Project M' gewerkt met Serial Cleaners-studio Draw Distance. Deze game zou nog ergens dit jaar verschijnen en "exclusief zijn voor Nintendo-platforms".

Eerst komt ergens dit jaar de remake van Silent Hill 2 uit - een precieze releasedatum is er nog niet. Bloober Team laat weten erg zeker te zijn over de kwaliteit van het spel.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou