Blizzard reageert op klachten over nieuwe patch Diablo 4

Blizzard reageert op klachten over nieuwe patch Diablo 4

Community is boos

Blizzard reageert binnenkort op de vele klachten vanuit de Diablo 4-community op de nieuwe patch.

Veel spelers van Diablo 4 zijn niet enthousiast over de verandering in patch 1.1.0, die gisteren uitkwam en de game moet voorbereiden op het eerste seizoen van de game. Op de Reddit-pagina van de game wordt bijvoorbeeld gevraagd om de patch terug te draaien, er wordt opgeroepen om Seizoen 1 over te slaan en er is zelfs een gebruiker die de ontwikkelaars een miljoen dollar biedt om na de patch op hoog niveau met de Sorcerer te spelen.

De klachten begonnen nadat Blizzard het patchoverzicht voor de update op zijn website plaatste. Volgens veel spelers is het tempo van het spel omlaag gegaan, omdat spelers zijn verzwakt en vijanden juist sterker worden. "Dit gaat allemaal om geld verdienen en ze willen gewoon dat we de game langer blijven spelen", zegt een gebruiker bijvoorbeeld in een post met 11.000 upvotes.

Blizzard heeft aangegeven binnenkort te reageren op de klachten. "We hebben de feedback van spelers over de wijzigingen in 1.1.0 voor Diablo 4 gehoord", zegt Community Director Adam Fletcher op Twitter. "We zullen later deze week op vrijdag een 'Campfire Chat' houden om er meer over te praten. Meer informatie volgt de komende dagen. Nogmaals bedankt voor de feedback!"

Het eerste seizoen van Diablo 4 begint morgen, op 20 juli, en heet 'Season of the Malignent'. Door sterkere Malignent-vijanden te verslaan, verzamelen spelers de harten van deze vijanden, waarmee krachtige items genaamd Caged Hearts gemaakt kunnen worden die extra effecten aan gear kunnen geven. Blizzard vergelijkt het met Legendary krachten die "nieuwe, gekke en kapotte builds" kunnen opleveren. Er zijn in totaal 32 Malignant-krachten.

Het eerste seizoen moet ook een nieuwe questline toevoegen. Volgens Blizzard gaat het om een "zijverhaal" naast het hoofdverhaal uit de game.

View post on X
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Net de game uitgespeeld, maar ben er wel klaar mee nu.

1

Ik had het niet gedacht maar ik lijk er ook klaar mee te zijn. Ik ga morgen wel een Seasonal char aanmaken en kijken of het wat is, maar ben zeker ietwat teleurgesteld. Al was de campaign en het verhaal wel echt vermakelijk. Ik weet eigenlijk niet precies waar het aan ligt

1
test

Misschien de gameplay zelf? Ik merk tenminste dat de gameplay wat eentonig wordt als je wat langer speelt en het plezier vooral in het verhaal en het vrijspelen van nieuwe gear zit.

1
test

Ja @Fr3nzy daar had ik last van vond het echt eentonig worden op een moment.

0

Het mist echt een bepaalde 'spark' ofzo. Ik had een rogue en kon net tier 3 aan, maar in de eerste dungeon werd ik al in elkaar gemept door een achtelijk sterke Butcher. Het is soms echt frustrerend moeilijk en doordat leuke passende gear vinden zo lastig is, zeker op de lage tier, is er echt een slome progressie. Bij D3 was het veel te snel, hier is het veel te langzaam.

0
test

ik heb de campaign uit. Alle statues gehaald en alle dungeons gedaan. Codex compleet maar ben pas lvl 73. Gaat tergend langzaam en na de patch voelt mijn char echt generfed. Totaal geen zin meer in. Na al dat werk een sterke char op te bouwens en word vervolgens weer alles veranderd. Net verwijderd.

1

Aanbevolen voor jou