Blizzard maakt populaire Diablo 4-dungeon minder belonend

Blizzard maakt populaire Diablo 4-dungeon minder belonend

Farmen is ongewenst

Met een hotfix heeft Blizzard het steeds opnieuw doorlopen van dezelfde dungeon minder aantrekkelijk gemaakt.

Diablo-spelers zijn meestal op zoek naar de beste locatie om te 'runnen' om ze snel mogelijk XP te vergaren. De blik was tot voor kort gericht op de dungeon Ruins of Eridu, omdat daar veel waardevolle elite vijanden verschenen. Met een hotfix heeft Blizzard daar nu een streep doorgezet.

De hoeveelheid elite monsters in dungeons is verder aangepast, zo valt er te lezen. "We passen de hoeveelheid elite monsters aan die in dungeons verschijnen, om ervoor te zorgen dat geen enkele dungeon duidelijk efficiënter is om doorheen te gaan dan anderen."

Erik Nusselder gaf Diablo 4 een 9 in onze recensie: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijf het toch raar vinden dat een game die draait om loot vinden, gepatched wordt om minder loot te vinden ;) De game respecteert mijn tijd niet, alsof ik 100 uur over heb om een bepaalde piece of armour te vinden. ik vind D4 wel een top game hoor, maar ik denk altijd dat het meer bedreigend is voor de ingame economie kuch verdienmodel kuch als voor het spel-plezier. Ik denk met weemoed terug aan de eerste Destiny met de Loot-cave ;)

-2

Klopt dat de game jouw tijd niet respecteert en ik zal het je sterker vertellen: de game heeft het specifiek op jouw gemunt.

-5

Klopt dat de game jouw tijd niet respecteert en ik zal het je sterker vertellen: de game heeft het specifiek op jouw gemunt.

-5

Het respecteert mijn tijd namelijk wel, het vraagt netjes aan wanneer het me uitkomt om een specifieke dungeon te doorlopen en zorgt er dan voor dat daar precies de hoeveelheid elite monster in klaarstaan om door mij neergesabeld te worden die alleen maar de loot droppen waar ik wat aan heb. Dit doet het voor iedere andere speler, behalve voor jou. En ik weet echt niet waarom dat zo is, maar het zegt het er ook iedere weer bij. Ik doe dit voor iedereen, maar niet voor hem.

-5
test

Als het een single player game was geweest dan had je enigszins wel een punt. Nu ben ik er niet vies van dat ik dit ook zou proberen maar begrijpelijk niet iedereen wil dit doen. De bedoeling is wel dat je het spel op de juiste manier speelt om vervolgens loot te krijgen en niet continu maar een plek gaat doen en vervolgens het spel OP uitspeelt. Volgens mij zot er ook lichtelijk pvp in? Ik speel vaak geen pvp namelijk dus ik weet het niet zeker.

0
test

De juiste manier om dit te realiseren is de andere methodes om loot te krijgen te buffen ipv van de beste methode te nerfen en de game minder leuk te maken....

1

@Anyaka Het doel is mensen niet alleen maar die ene dungeon laten doen, daarom met de kans op elites en loot overal hetzelfde zijn zodat mensen meerdere delen van het spel gaan spelen ipv steeds maar 1 ding doen. Dat gaat namelijk sneller vervelen en geeft spelers het gevoel dat ze effectief maar 1 optie hebben. Door 1 dungeon te nerfen maak je het spel niet minder leuk. Ja je krijgt minder snel betere loot, maar de itemhunt is onderdeel van de charme van het spel. Bij Diablo 3 was je binnen de kortste keren helemaal equipped en eigenlijk meteen klaar, daar is geen reet aan kan ik je vertellen.

-1

@GamerNL, die edit knop wanneer komt ie nu eindelijk, dit is echt mateloos irritant. De website van mijn oma heeft zelfs een edit knop. Die website bevat trouwens ook allemaal malware want mijn oma is echt een doerak, maar dat terzijde

-4
test

@BROERVANMARKRUTTE Heb jij geen edit knop? Ieder ander heeft er wel een. Ligt vast aan jou dan. Edit: Zie je, geen probleem hier.

2

Deze gebruiker is verwijderd

-4

Nee ik niet. Edit: oh wacht als ik mijn adblockers uitzet en mijn cookies weggooi wel

-4

Aanbevolen voor jou