Bill-acteur: 'The Last of Us-prequelserie is gepitcht'

Bill-acteur: 'The Last of Us-prequelserie is gepitcht'

Nick Offerman zou graag weer in de huid van Bill kruipen

Nick Offerman, de acteur die Bill speelde in de The Last of Us-serie op HBO, claimt dat men een prequelserie van The Last of Us heeft gepitcht.

Een dergelijke prequelserie zou zich volledig op Bill en Frank kunnen richten, de personages die de hoofdrol speelden in de derde aflevering van het eerste seizoen van The Last of Us.

Toen Deadline hem vroeg naar mogelijke spin-offs rondom zijn personage, antwoordde Offerman het volgende: "Dat moet je aan iemand vragen die een hoger loon heeft. Maar het is zeker gepitcht - volgens mij hebben we een hele miniserie rondom een prequel over hun levens voordat ze elkaar ontmoetten gepitcht."

Hij vervolgt: "Het zou een musical kunnen zijn. We hebben genoeg ideeën. Laten we kijken waar Craig (Mazin) en Neil (Druckmann) (de showrunners, red.) mee aan komen zetten." Hij benadrukte in het interview dat hij de rol van Bill graag nog eens zou spelen.

Afgelopen weekend won het eerste seizoen van The Last of Us acht Emmy Awards, waaronder een award voor Offermans acteerprestaties in de derde aflevering. Op 15 januari maakt de serie kans op nog meer Emmy Awards. Afgelopen nacht werden tevens de jaarlijkse Golden Globes uitgereikt, maar daar greep The Last of Us naast de prijzen.

De productie van het tweede seizoen van The Last of Us gaat als het goed is gedurende dit kwartaal van start. Het tweede seizoen moet in 2025 uitgezonden worden. Op social media gaan de laatste dagen onderstaande beelden rond van een trainende Bella Ramsey - vermoedelijk traint de actrice voor de opnames van het tweede seizoen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Was een mooie aflevering, maar een hele losse prequel zit ik persoonlijk niet op te wachten. Liever een vlotte verfilming van de games zelf!

0
test

Voordat seizoen 1 kwam was ik echt vel tegen het idee van originele content en puur alleen voor het verfilmen van de games. Maar na deze aflevering heb ik het volste vertrouwen in wat ze zouden kunnen doen. Wil het dan wel houden bij spin-offs zoals dit idee, echt never nooit dat ze verder gaan waar het verhaal van de games gestopt is.

0

Aanbevolen voor jou