Bestaan van The Borderlands Compilation: Pandora's Box uitgelekt

Bestaan van The Borderlands Compilation: Pandora's Box uitgelekt

Ook lijkt Baten Kaitos 1 and 2 Remaster naar pc te komen

Het lijkt er op dat er binnenkort een nieuwe verzameling met alle Borderlands-spellen uitkomt, genaamd The Borderlands Compilation: Pandora's Box.

De naam van dit spel werd genoemd door The Film and Publication Board uit Zuid-Afrika, die een leeftijdsclassificatie gaven aan de collectie. Het spel moet op 'console' en pc verschijnen. Meer details zijn er nog niet, al is het waarschijnlijk dat de drie hoofdgames uit de reeks er onderdeel van uitmaken.

The Film and Publication Board noemt overigens ook het bestaan van een pc versie van Baten Kaitos 1 and 2 Remaster. Eerder werd deze collectie al voor Nintendo Switch aangekondigd - op dat platform komt het op 14 september uit. Mogelijk komt de collectie dus ook naar pc.

Verder werd Origination van Bandai Namco genoemd voor console en pc. De uitgever legde in 2021 een handelsmerk vast rondom deze naam, maar meer details zijn er nog niet. Ook wordt LEgo 2K Goooal! van 2K Games genoemd. Die game is ook nog niet officieel aangekondigd, maar lekte eerder al in Zuid-Korea uit.

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou