Bestaan van Call of Duty 2024 uitgelekt door acteur

Bestaan van Call of Duty 2024 uitgelekt door acteur

Luke Charles Stafford zou de hoofdrol spelen in een nieuwe Black Ops

Acteur en zanger Luke Charles Stafford claimt dat hij de hoofdrol speelt in een nog naamloze Call of Duty-game die in 2024 verschijnt.

Dat is opvallend, want dat spel is nog helemaal niet onthuld. Stafford meldde op Facebook dat zijn gelijkenis wordt gebruikt voor "het nieuwe hoofdpersonage" van een Call of Duty-game die "volgend jaar" verschijnt.

De naam van het personage zou Ratcliffe zijn. Stafford laat weten blij te zijn met de klus, en hoopt dat hij het spel tegen zijn oude kamergenoten kan gaan spelen. "Maar ik wil wel als mezelf spelen." Hij deelde deze informatie samen met wat foto's en video's waarin te zien is dat de acteur werd gemotion captured.

Hoewel nog niet bevestigd, gaan er al langer geruchten dat de volgend jaar te verschijnen Call of Duty-game de codenaam Cerberus draagt en door Treyarch ontwikkeld wordt. Het zou om een nieuw deel in de Black Ops-reeks gaan. Insider Gaming speculeert dat het personage dat Stafford vertolkt geïnspireerd is op Peter Ratcliffe, die van 1970 tot 1997 in het Britse leger zat.

Hoe dan ook kan het nog wel even duren voordat de game wordt onthuld. Activision Blizzard heeft nog altijd nieuwe de Call of Duty-game voor dit najaar aangekondigd. Volgens de geruchten gaat het om een direct vervolg op Modern Warfare 2. Eerder konden basketballers het spel al uitproberen.

Call of Duty
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zal toch niet waar zijn! Een nieuwe call of duty volgend jaar

1
test

Wat??!?! Bron???

0
test

Ja jezus! Volgende keer graag een spoiler tag in de kop want dit zag natuurlijk niemand aankomen.

1

Aanbevolen voor jou