Bestaan van Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition uitgelekt

Bestaan van Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition uitgelekt

Game zou naar PS5, PS4, Xbox Series, Switch en pc komen

Ubisoft lijkt te werken aan een '20th Anniversary Edition' van cultgame Beyond Good and Evil.

Het Amerikaanse Entertainment Software Ratings Board (ESRB) heeft namelijk een leeftijdsclassificering aan de game uitgedeeld. Volgens hen komt het spel naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc. Ubisoft heeft het bestaan van de heruitgave op moment van schrijven nog niet officieel bevestigd. Het is dan ook niet duidelijk hoe deze versie gaat verschillen met het origineel.

In 2003 - oftewel twintig jaar geleden - kwam Beyond Good and Evil uit. De game werd ontwikkeld onder leiding van Rayman-bedenker Michel Ancel. Het spel speelt zich in de verre toekomst op de planeet Hillys af, waar fotograaf Jade vermengd raakt in een machtsstrijd tussen de dictatoriale overheid, verzetsstrijders en de buitenaardse DomZ.

Ubisoft heeft in 2008 al een vervolg aangekondigd. Sindsdien heeft het bedrijf sporadisch updates gegeven over het langverwachte vervolg, maar het is sindsdien al enkele jaren stil rondom de game. Michel Ancel is inmiddels weg bij Ubisoft, maar begin dit jaar bevestigde het bedrijf dat Beyond Good and Evil 2 nog altijd in ontwikkeling is. Deze zomer kwam de creative director van het vervolg te overlijden.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dat de nieuwe naam voor deel 2?

0

Ja ze zijn helemaal opnieuw begonnen en besloten er maar een remake van deel van te maken.

2
test

In 2011 is er al een HD versie van de game gereleased voor de Xbox 360 en de PS3. Benieuwd wat dit wordt dan, als het een release wordt als in RDR dan kunnen ze het dak op.

0

Aanbevolen voor jou