Beelden getoond van The Last of Us Halloween-spookhuis in Universal Studios

Beelden getoond van The Last of Us Halloween-spookhuis in Universal Studios

Te bezoeken in Hollywood en Orlando

Er zijn beelden geüpload van het The Last of Us-spookhuis dat voor Halloween in Universal Studios te bezoeken is.

Elk najaar wordt er in de Universal Studios-parken in Orlando en Hollywood Halloween gevierd gebaseerd op verschillende thema's. Dit jaar is The Last of Us een van die thema's. Bezoekers kunnen een doolhof doorlopen die is gebaseerd op de Pittsburgh-locatie uit de eerste The Last of Us-game.

Eerder bleek al dat Troy Baker en Ashley Johnson, de acteurs die de rollen van Joel en Ellie in de The last of Us-games vertolken, te horen zijn in het spookhuis. De fysieke rollen worden logischerwijs door andere acteurs vertolkt.

Het Halloween Horror Nights-evenement loop in het park in Orlando nog tot 4 november, en in het park in Hollywood nog 31 oktober.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet dat dit offtopic is maar ik bezoek deze site al sinds begin 2000 (toen het nog gamers.nl was) maar ben niet zo van het posten van reageren. Waar ik wel altijd van kom genieten was Coola en zijn hoge fanboy gehalte. Ik zie toevalig dat zijn hele account is geblokkeerd en al zijn reacties zijn verwijderd. Hoe is het uiteindelijk zo ver gekomen?

0
test

Sinds de nieuwe site zijn de beheerders/journalisten strenger in het bemiddelen. Onder anderen een reden voor het weghalen van de "[persoon] heeft gereageerd op je reactie". Het was vroeger ook wel leuker, toen InsideGamer ook nog een aparte site had binnen de redactie. Coola is altijd al Coola geweest en toen was het (vanuit mijn geheugen) wel toleranter naar zijn fanboy gedrag en knipoog humor. Ik hield er altijd wel van, kwam ook wel eens voor hem op. Zelf weet ik overigens niet wat de druppel uiteindelijk was voor zijn ban.

0
test

ik miste hem hier ook. Je kon zijn reacties als vervelend zien maar veel erger waren de mensen die dat gebruikte om hem nog verder uit de tent te lokken. Als ze dan ook maar een beetje consequent zijn dan hebben aardig wat bezoekers zo’n ban te pakken.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou