Baldur's Gate 3-studio benadrukt dat er geen tekort op fysieke versie komt

Baldur's Gate 3-studio benadrukt dat er geen tekort op fysieke versie komt

Geef dus vooral niet toe aan scalpers

Fans worden afgeraden om via scalpers een fysieke versie van Baldur's Gate 3 op de kop te tikken, omdat er genoeg exemplaren worden gemaakt.

Dat meldt Michael Douse van ontwikkelaar Larian Studios op social media. Sinds kort kan men de fysieke versie van de game voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S bestellen via de officiële website - deze exemplaren worden als het goed is in het eerste kwartaal van 2024 geleverd. De voorraad was echter binnen de kortste keren op, al wordt deze regelmatig bijgevuld.

"De Deluxe Edition is niet gelimiteerd en we blijven voorraad leveren, en we verwachten meer exemplaren gedurende het eerste kwartaal", zo vertelt Douse. "Dus als je ze online verkocht ziet worden voor hogere prijzen: negeer het. Er zullen geen tekorten zijn."

De fysieke Deluxe Edition van Baldur's Gate 3 kost 79,99 euro, al betaalt men wel 20 euro aan verzendkosten. Het pakket bevat niet alleen de game, maar ook diverse fysieke en digitale extra's. Denk aan de soundtrack op drie cd's, stickers, patches, een poster en een kaart van de wereld. Onder de digitale content vallen de soundtrack, artbook en character sheets, alsmede diverse extra's voor in de game. Denk aan een skin voor de dobbelsteen en een pakket met items gebaseerd op de Divinity-games.

Digitaal kan Baldur's Gate 3 al gekocht worden op PlayStation 5 en pc. De Xbox Series X en S-versie komt ergens dit jaar uit - op The Game Awards in de nacht van 7 op 8 december wordt de releasedatum onthuld.

View post on X
Baldur's Gate 3
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou