Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance verschijnt in september

Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance verschijnt in september

Komt uit op alle moderne consoles en pc

De adventuregame Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance komt op 22 september uit.

Dat hebben uitgever GameMill Entertainment en ontwikkelaar Bamtang Games aangekondigd. Het spel werd afgelopen juni al aangekondigd.

Spelers kunnen in het spel alleen of met z'n tweeën coöperatief de vier regio van de wereld van Avatar verkennen. Daarbij kan er gekozen worden uit negen verschillende personages, waaronder Aang, Toph, Katara en Sokka. De game brengt Aangs oorspronkelijke avontuur opnieuw in beeld.

Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance komt uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Hieronder zijn enkele gameplayvideo's afkomstig van Gematsu te bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laten ze zo min mogelijk combat zien omdat dat zo bagger gaat zijn in de game? Ik wacht de reviews af maar ben er bang voor als ik eerlijk ben..

0
test

Waarschijnlijk wel ja. Ik heb eerder beelden gezien van deze game en schrok van de matige kwaliteit. Technisch en grafisch gezien wordt dit echt een hele slechte game. Ik denk dat deze game hooguit geschikt is voor kinderen van 4 of 5 jaar die pas het gamen hebben ontdekt. En zelfs dan denk ik dat ze er heel snel op uitgekeken zijn. Ik verwacht een gemiddeld cijfer van een 3.. naar boven afgerond.

0

Aanbevolen voor jou