Assassin's Creed Mirage krijgt geen dlc, maar Ubisoft heeft ideeën voor Basim

Assassin's Creed Mirage krijgt geen dlc, maar Ubisoft heeft ideeën voor Basim

Wat zou het zijn?

Tijdens een AMA op Reddit heeft Ubisoft nogmaals bevestigd dat er geen uitbreidingen komen voor Assassin's Creed Mirage, maar er zijn nog wel ideeën voor hoofdpersoon Basim.

Assassin's Creed Mirage kwam vorig jaar uit en was een kleinschaligere, op zichzelf staande game. Basim was de hoofdpersoon, een personage dat we voor het eerst in Assassin's Creed Valhalla zagen.

Creative director Stephane Boudon zegt tijdens een vraaggesprek op Reddit dat er nog altijd geen plannen zijn voor een uitbreiding. "We zijn dolblij met hoe Mirage is ontvangen!", schrijft hij. "Mirage is ontworpen als een standalone ervaring, zonder plannen voor DLC's."

Toch lijkt het team nog niet klaar te zijn met het verhaal van Basim. "We hebben ideeën over hoe we het verhaal van Basim uit kunnen breiden, natuurlijk. Maar op dit moment is er geen post-release content gepland voor Mirage."

Hoe vergevorderd die ideeën zijn, en of er überhaupt iets mee gedaan zal worden, is verder niet bekend. Natuurlijk zou een vervolg mogelijk kunnen zijn, of Basim zou zijn opwachting kunnen maken in toekomstige Asassin's Creed-games.

Lars Cornelis gaf Mirage vorig jaar een 6,5 in onze review: "Als je maar ver genoeg wordt uitgekleed, sta je uiteindelijk in je hemd. Dat ondervindt ook Assassin’s Creed Mirage. Alles wat niet met sluipmoorden te maken heeft wordt achterwege gelaten, maar er wordt ook niks nieuws aan toegevoegd. Het resultaat is bij vlagen nostalgisch en vermakelijk, maar uiteindelijk zo vluchtig als een luchtspiegeling."

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond AC: Mirage een leuk tussendoortje. Basim hebben we nu wel gezien. Tijd om iets te tonen van de Japanse opvolger!

0
test

Ik vond Mirage de minst leuke AC ooit... Normaal ga ik na het uitspelen van zo'n game nog ff door om te proberen om 100% te halen, maar daar had ik hier absoluut geen zin in.

0

Aanbevolen voor jou