Artwork van nieuwe Bluepoint-game uitgelekt

Artwork van nieuwe Bluepoint-game uitgelekt

Als onderdeel van de Insomniac Games-hack

Als onderdeel van de hack van Insomniac Games is ook artwork van een nieuw spel van Bluepoint Games uitgelekt.

Bluepoint Games, dat in 2021 onderdeel werd van PlayStation, is vooral bekend als ontwikkelaar van remakes en remasters, bijvoorbeeld de PlayStation 5-versie van Demon's Souls, alsmede de PS4-remake van Shadow of the Colossus.

Toen het bedrijf werd overgenomen, liet Bluepoint echter weten dat de volgende game van de studio uit compleet nieuwe content bestaat, al is niet duidelijk of het om een nieuwe IP of een bestaande franchise van Sony gaat. Daarnaast gaan er al een tijd geruchten dat de ontwikkelaar ook aan een remake van een bekende game werkt.

Hoe dan ook is er samen met de informatie die uit de Insomniac-hack is voortgekomen nu ook een presentatie-slide uitgelekt waarop artwork van een aankomende game van Bluepoint wordt getoond. Meer informatie is er nog niet. Op Reddit werden de slide en de artwork gedeeld.

Zoals vorige week te lezen viel, werd Insomniac Games getroffen door een cyberaanval. Sinds gisteren verschijnt er daardoor veel informatie rondom de studio online, waaronder gelekte beelden van het aankomende Wolverine en een line-up aan toekomstige games. Ook is er artwork en informatie van een geannuleerde multiplayergame rondom Spider-Man uitgelekt.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Artwork spreekt me wel aan

0

Aanbevolen voor jou