Arthur Morgan-acteur is 'zeker' dat Red Dead Redemption 3 ooit verschijnt

Arthur Morgan-acteur is 'zeker' dat Red Dead Redemption 3 ooit verschijnt

Roger Clark, de acteur die de rol van Arthur Morgan speelt in Red Dead Redemption 2, zegt er zeker van te zijn dat er ooit een derde deel in de reeks verschijnt.

De acteur werd naar een mogelijke derde Red Dead Redemption-game gevraagd op X, waar hij het volgende antwoordde: "Ik weet zeker dat we Red Dead Redemption 3 ooit gaan zien. Maar ik heb geen idee wanneer dat zal zijn. Ik zou ook niet rekenen op de terugkeer van Arthur. Wat mij betreft is zijn verhaal verteld."

Het lijkt er niet op dat Clark iets weet over een nieuwe Red Dead Redemption-game. In plaats daarvan lijkt hij vooral te speculeren dat er ooit een nieuwe game in de reeks verschijnt, al verwacht hij niet dat zijn personage terugkeert.

Voorlopig heeft ontwikkelaar Rockstar Games het echter druk met de ontwikkeling van Grand Theft Auto 6. De eerste trailer werd eerder deze week online geplaatst, en duidelijk is dat die game in 2025 naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt.

Red Dead Redemption 2 verscheen in 2018 op PlayStation 4 en Xbox One. Een jaar later kwam de game ook naar pc. Afgelopen augustus werd Red Dead Redemption uitgebracht op PS4 en Nintendo Switch - het origineel stamt uit 2010.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

5 jaar oud en op een deftige pc echt nog steeds een lust voor het oog

0
test

Onlangs uitgespeeld en grafisch verveelt deze game me geen momenten. Soms raak ik gewend aan mooie vergezichten, weerseffecten, animaties, noem het, maar bij RDR2 met regelmaat nog mond open van verbazing. Sowieso verveelt deze game me niet, wát een game. Iets meer on topic: ik zou graag een RDR3 zien, maar nu GTA6 in de pijplijn zit, kan dat nog wel aardig wat jaren duren. Ik zie dan wel liever een compleet nieuw verhaal, misschien met meer focus op Mexico of California of eerder in de tijd in de hoogtijdagen van het Wilde Westen. Genoeg mogelijkheden.

0

Aanbevolen voor jou