Armored Core 6-livestream vannacht licht o.a. PvP-gameplay uit

Armored Core 6-livestream vannacht licht o.a. PvP-gameplay uit

Livestream is om 01:00 uur Nederlandse tijd te bekijken

FromSoftware zendt vannacht een nieuwe livestream uit rondom Armored Core 6: Fires of Rubicon.

De livestream is vannacht om 01:00 uur Nederlandse tijd te bekijken via de video hieronder. Naast gameplay van de PvP-gevechten in het spel worden ook "missiegameplay" en verhalende elementen behandeld.

In Armored Core 6 wordt een mysterieus goedje genaamd Coral ontdekt op een afgelegen planeet genaamd Rubicon 3. Verwacht werd dat dit als energiebron de technologie- en communicatiemogelijkheden van de mensheid zou avanceren. In plaats daarvan veroorzaakt het een catastrofe over heel de planeet en nabijgelegen sterren dat vlammen en stormen veroorzaakt, waardoor het Burning Star-systeem wordt gecreëerd. De game speelt zich een halve eeuw later af. Bedrijven en andere groeperingen vechten om Coral op de planeet. Spelers infiltreren Rubicon 3 als onafhankelijke huurmoordenaar - piloot C4-621 - en komen in een strijd tussen de facties terecht.

Armored Core 6: Fires of Rubicon komt volgende week vrijdag uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Dwayne Vrancken schreef afgelopen maand een uitgebreide preview: "De game biedt minstens zoveel uitdaging en diepgang als Elden Ring en zijn voorlopers, maar dan wel met totaal andere gameplaysystemen en een setting die geen groter contrast kan vormen met zijn fantasierijke voorlopers. Toch voelen we de voldoening van onze triomfen ook in Armored Core 6 extra goed wanneer we een nieuwe dreiging het hoofd bieden. Dat is toch de essentie van een FromSoftware-game."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Armored Core 6: Fires of Rubicon

Armored Core 6: Fires of Rubicon kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou