Apex Legends gaat 120 fps ondersteunen op consoles

Apex Legends gaat 120 fps ondersteunen op consoles

Eindelijk meer frames

Apex Legends krijgt binnenkort ondersteuning voor 120 fps voor de huidige generatie consoles. De ondersteuning komt gelijktijdig met het nieuwe seizoen Breakout, dat 13 februari van start gaat.

Dat maakt ontwikkelaar Respawn Entertainment bekend. Fans van de game hebben al lange tijd gevraagd om een dergelijke modus voor de shooter. Apex Legends is een van de weinige gratis battle royale-games die nog geen ondersteuning biedt voor 120 frames per seconde. Games zoals Call of Duty Warzone en Fortnite bieden deze framerate al geruime tijd aan. De exacte beperkingen van deze grafische modus zijn nog niet bekend. Vaak wordt de resolutie verlaagd of worden andere grafische instellingen, zoals draw distance, aangepast om de gewenste framerate te bereiken.

Watch on YouTube

De 120fps-modus maakt deel uit van het seizoen 20, Breakout. Dit seizoen viert onder andere het vijfjarig bestaan van Apex door de terugkeer van Thunderdome, een geliefd gebied uit een eerdere versie van de Apex-map King's Canyon. Bovendien voert de ontwikkelaar ingrijpende veranderingen door, zoals een vernieuwd schildsysteem en de toevoeging van Legend Upgrades.

Breakout gaat van start op 13 februari op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc.  Lees Ruans preview voor meer details over seizoen 20 en het vijfjarig bestaan van Apex Legends.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou