Akuma komt op 22 mei naar Street Fighter 6

Akuma komt op 22 mei naar Street Fighter 6

Het laatste personage van de Year 1 Ultimate Pass

Vanaf 22 mei is Akuma beschikbaar als dlc-personage voor Street Fighter 6.

Het was al bekend dat het personage naar de game zou komen, maar nu is er ook een releasedatum bekend. Mensen die de Deluxe- of Ultimate-editie van de game hebben of de Ultimate Pass hebben aangeschaft, kunnen vanaf 22 mei meteen aan de slag met hem. Ultimate Pass-eigenaren ontvangen ook de nieuwe arena Enma's Hollow.

Eerder dit jaar werd er al een filmpje van Akuma gedeeld, maar in onderstaande trailer is ook de eerste gameplay te zien. Duidelijk is dat Akuma een stuk ouder is dan in voorgaande games, al heeft hij wel zijn iconische aanvallen zoals een vuurbal in de lucht en de Raging Demon-aanval. Akuma debuteerde in Super Street Fighter 2 Turbo als geheime eindbaas. Het is de jongere broer van de leraar van Ryu en Ken.

Op 22 mei zullen Ultimate Pass-eigenaren ook nieuwe outfits krijgen voor alle Year 1-personages, waaronder dus Akuma, Rashid, A.K.I. en Ed vallen. Verder werkt Capcom aan nieuwe balanswijzigingen, waar ergens gedurende de komende weken meer details over worden gedeeld.

Street Fighter 6 is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Tom Kerkhof beloonde de game met een 9: "Door de gelikte presentatie, inventieve besturing en de uitgebreidste singleplayer-ervaring die de franchise ooit heeft gehad, is Street Fighter 6 toegankelijker dan ooit. Het spel oogt geweldig en speelt zelfs nog beter. Dit is zonder twijfel een van de leukste vechtspellen van de afgelopen tijd – en daarmee ook een van de beste delen uit de reeks."

Watch on YouTube
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou