Zesde aflevering The Last of Us bevat per ongeluk crewleden in beeld

Zesde aflevering The Last of Us bevat per ongeluk crewleden in beeld

In de zondagnacht uitgebrachte zesde aflevering van HBO-serie The Last of Us zijn per ongeluk crewleden in beeld te zien.

In een shot vanuit de lucht waarin een brug is te zien, zijn links in beeld een aantal leden van de filmcrew te zien. Op social media merkte een kijker dit op, zoals hieronder is te zien.

Het is mogelijk dat HBO het shot in de nabije toekomst aanpast. Dit wordt wel vaker gedaan wanneer na het uitbrengen van een aflevering van een televisieserie een fout wordt ontdekt.

Overigens was er op internet ook wat te doen rondom een van de laatste shots van de zesde aflevering. Daarin was naast Joel en Ellie een paard te zien. Dit paard stond zo stil, dat het leek op een prop die men was vergeten te animeren. De makers van de show bevestigden later echter dat het wel degelijk om een echt paard ging.

Aanstaande zondagnacht wordt de zevende aflevering van The Last of Us uitgezonden. Hier is een trailer van die aflevering te bekijken. Het eerste seizoen bevat in totaal negen afleveringen.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ohnee, een bug. Tijd voor een day one patch

0
test

@LarsCornelis hier hardop om gelachen, dankjewel

0

Aanbevolen voor jou