'Uncharted-trilogie zou visueel enorm moeten worden aangepast voor pc-release'

'Uncharted-trilogie zou visueel enorm moeten worden aangepast voor pc-release'

Naughty Dog claimt dat de eerste drie Uncharted-games visueel enorm zouden moeten worden aangepast voordat ze op pc zouden kunnen verschijnen.

In een recent verschenen artikel op PlayStation Blog over de pas uitgekomen pc-versie van Uncharted: Legacy of Thieves Collection legt het bedrijf uit waarom de eerste drie games nooit op pc zijn verschenen. Legacy of Thieves Collection bestaat immers uit het vierde deel en een spin-off.

"Je vraagt je misschien af waarom we niet met de eerste Uncharted zijn begonnen. We vinden dat Nathan Drake's eerste drie avonturen op de PlayStation 3 qua verhaalvertelling de tand des tijds nog steeds doorstaan, maar visueel zouden ze enorm moeten worden aangepast om te kunnen tippen aan de verwachtingen van spelers." 

Tot dusver is een pc-release van de trilogie dan ook niet aangekondigd. Zoals gezegd is Uncharted: Legacy of Thieves Collection deze week wel op pc uitgekomen. In hetzelfde artikel noemt Naughty Dog de release van een pc-game een doorslaggevend moment voor de ontwikkelaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou, als ik de reacties lees van de meeste mensen online willen ze gewoon de games hebben op pc, ongeacht hoe het er uit ziet. (Persoonlijk mee eens. Heb laatst nog de eerste 3 remastered games gespeeld en was goed te doen vond ik).

0
test

Ergens baal ik toch dat ik deze games altijd heb misgelopen vanwege het feit dat ik altijd een xbox heb gehad ipv een playstation. Lijken me erg toffe games.

0
test

@vVeen071 Zijn ook top games. 1 is hier en daar een beetje doorbijten, maar deel 2 is in zijn genre een van de beste games ooit gemaakt.

0

Aanbevolen voor jou