Tony Hawk covert populair nummer uit zijn games

Tony Hawk covert populair nummer uit zijn games

Professionele skater Tony Hawk covert in een video een van de meest populaire muzieknummers uit zijn gamefranchise.

Het gaat om het nummer 'No Cigar' van Millencolin, dat zowel in Tony Hawk's Pro Skater 2 en het vorig jaar uitgekomen Tony Hawk's Pro Skater 1+2 zit. Het nummer van de Zweedse punkband staat sinds release van de oorspronkelijk game al synoniem met de franchise.

In onderstaande video is te zien hoe verschillende mensen het nummer coveren, waarbij Tony Hawk de zang voor zich neemt terwijl hij aan het skaten is. Ook Millencolin-zanger en -bassist Nikola Sarcevic is van de partij, alsmede Darrin Pfeiffer - voorheen van de punkband Goldfinger - en professionele skaters Mikey Hawdon en Steve Caballero.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Door de Tony Hawk games toe de tijd punk gaan luisteren. Koop nog steeds elk millencolin album en heb ze ook al een keer of 6 live gezien. Pennybride pioneers is het album waar dit nummer ook op staat blijft misschien wel hun beste album.

0
test

Goede band inderdaad. Wordt tijd dat we weer eens naar een concert mogen. Vermaak me prima met games maar weer eens een avondje punken ben ik wel aan toe..

0
test

Misschien kan birdman altijd zingen bij millcolin.. laatste keer dat ik ze zag (punk rock holiday) was die zanger echt een brakke aap. Voor de rest lekker bandje en heerlijk nummer natuurlijk.

0

Aanbevolen voor jou