Star Wars Jedi: Survivor komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Star Wars Jedi: Survivor komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Releasedatum is vooralsnog onbekend

Electronic Arts brengt Star Wars Jedi: Survivor naar PlayStation 4 en Xbox One.

Dat kondigde het bedrijf aan tijdens de bekendmaking van diens cijfers van het eerste kwartaal van boekjaar 2024. Volgens CEO Andrew Wilson hebben miljoenen spelers al van de game kunnen genieten en werkt Respawn nu aan de PS4- en Xbox One-versies. Het is niet bekend wanneer deze versies verschijnen.

Star Wars Jedi: Survivor is een vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order en verscheen eerder dit jaar op PlayStation 5, Xbox Series en pc. Ondanks dat de game uitkwam met diverse bugs, werd het spel op veel vlakken positief ontvangen. Erik Nusselder gaf een 8 aan het spel in de Gamer.nl-recensie: "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen."

Jedi: Survivor wordt samen met Fifa 23 door EA aangehaald als een van de redenen dat het een recordkwartaal heeft gedraaid. Het bedrijf had een omzet van 1,578 miljard dollar, een stijging van 21 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

ze krijgen de PS5 versie niet eens stabiel draaiend, ik ben benieuwd hoe ze dat voor elkaar willen krijgen op de PS4

3
test

Precies. Ik wilde het net ook melden. 😅 ook op xbox precies het zelfde verhaal

0
test

gaat ea niet om hoe het draait als het maar verkoopt. En dat geld niet alleen voor ea helaas.

0
test

Daarom kijk ik serieus uit naar deze versies, puur om te zien wat een grote teringzooi het gaat worden. En ook het gejank van alle mensen die zonder ff te checken of het wel goed draait voordat ze het kopen vind ik als ik eerlijk ben vrij grappig.

1
test

Wat wel zo is dat veel mensen vergeten dat ie niet stabiel draait op console omdat Ray tracing niet uit kon toch? Dacht me dat te herinneren van digitale foundry. Dus als resolutie omlaag en geen Ray tracing zal het veel beter draaien al, of het perfect is dat weet ik niet.

0
test

Is de PS5 versie al gefixed dan?

0

Aanbevolen voor jou