One Piece Odyssey-uitbreiding Reunion of Memories onthuld

One Piece Odyssey-uitbreiding Reunion of Memories onthuld

Releasedatum is nog niet bekend

Er is een uitbreiding voor One Piece Odyssey in ontwikkeling: Reunion of Memories.

Dat hebben uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar ILCA aangekondigd. In de uitbreiding rusten de Straw Hat-piraten uit na hun avonturen van de hoofdgame. Dat doen ze op het eiland Waford en in Memoria, een wereld die gemaakt is met hun herinneringen.

Op de laatste avond voordat ze vertrekken, zien ze echter een meisje die er uitziet als Lim, maar dan gekleed in zwarte kleding en met een mysterieuze kubus in haar hand. De piraten moeten terugkeren naar Memoria en Alabasta verkennen, al is dit gebied behoorlijk veranderd ten opzichte van de vorige keer.

Hieronder is een eerste teaser trailer te bekijken, alsmede een aankondiging van de producent. Hij meldt dat de uitbreiding allerlei populaire verhalen uit de serie moet gebruiken. Daarbij worden gevechten behoorlijk uitdagend, aangezien aangeraden wordt eerst het hoofdspel uit te spelen. Meer details moeten snel volgen, alsmede de releasedatum.

One Piece Odyssey verscheen begin dit jaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. De game laat spelers vrij in de wereld van One Piece rondlopen en een compleet nieuw avontuur beleven. In de game stranden de Straw Hats, geleid door Monkey D. Luffy, vanwege een storm op zee op een mysterieus eiland. De groep is elkaar kwijt en gaat op onderzoek uit op het eiland om te achterhalen waar iedereen is en wat er aan de hand is met de vreemde bevolking. Spelers kunnen niet alleen Luffy besturen, maar ook andere bekende personages in de vorm van Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie en Brook. Daarbij ervaren spelers via speciale missies belangrijke momenten uit de gehele anime.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou