Nieuwe verhalende missies GTA Online: San Andreas Mercenaries vandaag uit

Nieuwe verhalende missies GTA Online: San Andreas Mercenaries vandaag uit

Met nieuwe sprintoptie!

GTA Online: San Andreas Mercenaries verschijnt vandaag.

De update voegt nieuwe verhalende missies toe. Daarin sluiten spelers zich aan bij een team van piloten en oud-militairen en nemen ze het op tegen Merryweather Security, het grootste particuliere leger van San Andreas. De missies spelen zich af op straat, op zee en in de lucht. Spelers maken daarin onder andere kennis met de vliegtuigmonteur Charlie Reed en kunnen vliegen in een verbeterde versie van de Mammoth Avenger. 

Ook worden er drie nieuwe Los Santos Angels Operations toegevoegd, genaamd Direct Action, Surgical Strike en Whistleblower. Naast de verhalende missies voegt de update ook nieuwe evenementen, voertuigen, een nieuwe garage, een nieuwe smg - die geschikt is om te gebruiken tijdens het rijden - en dagelijkse tijduitdagingen toe. 

Ook worden er enkele quality of life-updates doorgevoerd. Spelers op Xbox Series X en S en PlayStation 5 kunnen bijvoorbeeld overzichtelijker hun progressie bijhouden. Zo kunnen ze beter zien hoe hun ondernemingen ervoor staan. De meest in het oog springende verbetering is de toevoeging van een nieuwe sprintoptie. Spelers kunnen ervoor kiezen te sprinten door de knop ingedrukt te houden. Voorheen moest de knop daarvoor continu achter elkaar opnieuw ingedrukt te worden. 

GTA Online is te spelen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. San Andreas Mercenaries is volledig gratis te spelen voor eigenaren van de game. 

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

GTA 5 online is echt slecht. Veelste lange laadtijden en waarom mag de host bepalen hoeveel jij verdient, en als de missie niet gehaald wordt en iemand gaat er vandoor zit je in een lege lobby en moet je helemaal opnieuw beginnen. Nee top game! Echt over nagedacht. Not

-1
test

Deze gebruiker is verwijderd

1
test

Het is vooral kut omdat Rockstar nu al bij een decennium lang content toevoegt zonder er bij na te denken wat voor een impact dat heeft op de al bestaande content. En wat schandalig blijft is dat je in Free Roam aangemoedigd en beloond wordt om andere spelers te naaien.

-1
test

Dat is wel zo maar als je in een solo sessie speelt dan kan je nagenoeg alle content spelen en heb je geen last van andere spelers. Ik speel altijd al zo en heb nergens last van. En het geld verdienen gaat best snel tegenwoordig.

1
test

Speel hem al jaren in een solo lobby. Geen centje pijn.

0

Deze gebruiker is verwijderd

-2

Deze gebruiker is verwijderd

-3
test

@Yeen wat voor achterlijke idioot ben jij om iemand hersendood te verklaren? Pubertje

0
test

Nieuwe content is altijd leuk. Eens zien welke rides er te koop zijn.

0

Aanbevolen voor jou