Naughty Dog klaar met Uncharted-reeks, geen druk om The Last of Us 3 te maken

Naughty Dog klaar met Uncharted-reeks, geen druk om The Last of Us 3 te maken

Naughty Dog is klaar met de Uncharted-reeks. Dat kan in de toekomst ook zomaar gebeuren met de The Last of Us-franchise.

Dat liet mededirecteur Neil Druckmann weten aan BuzzFeed. Hij lijkt daarmee vooral te willen benadrukken dat Sony de studio de vrijheid geeft om zelf beslissingen te maken over de toekomst van diens franchises. "Ik weet dat veel mensen zich afvragen of The Last of Us: Part 3 er ooit gaat komen. Ik kan zeggen dat we erg bevoorrecht zijn met Sony als uitgever - ze betalen voor onze games, ondersteunen ons en zijn onze eigenaar."

Druckmann vervolgt: "Ze hebben ons constant ondersteund bij het volgen van onze passies. Mensen denken vaak dat we een vervolg moeten maken omdat iets succesvol is, maar dat is niet het geval. Uncharted was gigantisch succesvol - Uncharted 4 was een van onze bestverkochte games - en we hebben een einde aan dat verhaal kunnen breien. We zijn er klaar mee, we zijn verdergegaan."

"Ook bij The Last of Us is het aan ons of we door willen gaan of niet. We bekijken dat op dezelfde manier als bij The Last of Us: Part 2. Als we een meeslepend verhaal kunnen bedenken dat een universele boodschap over liefde heeft - net als bij de eerste twee games - dan vertellen we dat verhaal. Als we niets kunnen bedenken, zien we Part 2 als een erg sterk einde, en dat was het."

Druckmann heeft wel al meermaals aangegeven dat er mogelijk meer verhaal is om te vertellen binnen The Last of Us, maar een officieel derde deel is vooralsnog niet aangekondigd. Wel werkt de ontwikkelaar aan een multiplayergame gesitueerd in het The Last of Us-universum - daar is vooralsnog alleen wat artwork van uitgekomen. Ook zou deze multiplayergame verhalende onderdelen bevatten.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ik hoef niet per se een part 3 van TLOU. Ik hoop eerlijk gezegd NIET dat er ook maar iemand verder gaat met Uncharted. Dat verhaal is klaar. Daarnaast wordt het er vaak niet beter op met een nieuwe studio die het opkoopt. Krijg je over 10 jaar videos op youtube "The downfall of the Uncharted francise. How did it go so wrong". Nee laat ze maar gewoon doen wat ze zelf willen. daar heb ik het meest vertrouwen in

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Dan nog is het een andere studio. Hoewel bij Sony games als GOW en TLOU vandaan komen is zijn er ook flaters geslagen. Een IP als Uncharted heeft vind ik met deel 4 zijn top wel bereikt. meer is uitmelken

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou