Kojima: 'Death Stranding-verfilming moet geen blockbuster worden'

Kojima: 'Death Stranding-verfilming moet geen blockbuster worden'

Volgens Hideo Kojima moet de verfilming van Death Stranding eerder aanvoelen als een filmhuisfilm in plaats van een grote Hollywood-film.

"Sinds afgelopen jaar telefoneer ik wekelijks met allerlei mensen uit Hollywood, niet alleen voor Death Stranding", aldus de game-ontwikkelaar aan IGN. "Ik ontving veel aanbiedingen, maar mijn intentie was nooit om een blockbuster te maken. Alex Lebovici van Hammerstone Studios deelde mijn visie." Lebovici produceert samen met Kojima de pas geleden aangekondigde film.

"Ik ontving veel pitches voor grootschalige films met beroemde acteurs en grote explosies, maar wat heb je aan explosies in Death Stranding? Ik richt mij ook totaal niet op het verdienen van geld. Ik ga meer voor een filmhuisinsteek, en de enige persoon die aanbood om zo'n type film te maken was Lebovici."

Kojima meldt dat er nog geen besluit is genomen over de toevoeging van personages uit de Death Stranding-games aan de film. "Daar zijn we nog niet aan uit. Omdat veel gamefilms vroeger faalden, lijken veel verfilmingen tegenwoordig erg op hun gameversie. Ik wil niet dat de Death Stranding-film zo wordt. We willen de wereld van Death Stranding aanpassen en evolueren op een manier die past bij een film."

Hij vervolgt: "Ik heb Death Stranding gemaakt als een game, en games zijn games. Het is niet nodig om er films van te maken. De film moet daarom een richting opgaan die ongekend is voor gameverfilmingen. Ik wil kijkers graag inspireren om over tien of twintig jaar zelf iets te maken."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola sorry maar zijn games zijn juist niet filmhouse films. Metal Gear solid is gewoon block buster als dit verfilmd word zone of the enders zelfde. Alleen death stranding is misschien filmhouse achtig. Maar de rest van wat ik van hem gespeeld heb is alles behalve filmhouse. M

0

@coola doe je het erom? Zijn juist wannabe Hollywood producties.

0

Hideo 'Ik geef een zucht en game sites schrijven 5 artikelen' Kojima

0
test

@Tad Ruikt Kojima's scheet. Ahhh.... perfectie!

0
test

@MichelMusters ;)

0
test

@MichelMusters Kept you waiting huh? Fart!

0

Aanbevolen voor jou