John Beech is nieuwe creative director van Dreams-ontwikkelaar

John Beech is nieuwe creative director van Dreams-ontwikkelaar

Dromen komen dus toch uit

John Beech is uitgeroepen tot nieuwe creative director van Media Molecule, de studio achter Dreams en LittleBigPlanet.

Beech ging in 2009 aan de slag bij de Britse studio - voorheen was hij simpelweg een speler van LittleBigPlanet. Zijn creaties in die game van de studio maakten zoveel indruk, dat hij werd aangenomen bij het bedrijf. "Ik ben enorm vereerd dat ik de rol van creative director op mij neem bij Media Molecule", aldus Beech. "Het zijn een aantal van de meest creatieve mensen die ik ken. Ik streef ernaar om hen en de fans trots te maken!"

Vorige maand vertrok de vorige creative director, Mark Healy. Hij was een van de oprichters van Media Molecule. "Na zeventien ongelooflijke jaren waarin ik aan de wieg stond van Media Molecule en het heb opgebouwd, is het tijd dat ik uitvlieg, de zijlen hijs en een nieuwe route uitstippel. Vandaag is mijn laatste dag bij MM", zo meldde hij.

Eerder dit jaar kondigde Media Molecule aan vanaf 1 september te stoppen met het ondersteunen van Dreams. De ontwikkelaar spreekt van een "moeilijke beslissing, zodat we onze aandacht op een spannend nieuw project kunnen richten". Dreams kwam in 2020 uit op PlayStation 4 en stelt spelers in staat om zelf kunst of zelfs volledige games te ontwikkelen en te delen met anderen. Dit blijft na 1 september gewoon mogelijk, alleen zal Media Molecule geen updates meer voor de game uitgeven. De game blijft dan ook gewoon te koop.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou