Gratis Death Stranding 2-avatars te claimen op PlayStation-consoles

Gratis Death Stranding 2-avatars te claimen op PlayStation-consoles

Gamers kunnen gratis Death Stranding 2-avatars claimen voor hun account op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Kojima Productions heeft een codes per regio online geplaatst. Door die in de PlayStation Store in te wisselen kan men vier avatars gebaseerd op de BB Pod uit Death Stranding 2 claimen. De Europese code is: EHNA-6MNB-PGL5

Death Stranding 2 werd eerder deze maand aangekondigd tijdens The Game Awards. Het verhaal voor het vervolg was voor de coronapandemie al geschreven, maar de uitbraak zorgde er voor dat Hideo Kojima het hele script heeft herschreven.

Diverse acteurs en actrices uit het origineel keren terug, waaronder Norman Reedus, Lea Seydoux en Troy Baker. Zoals eerder onthuld hebben ook Shioli Kutsuna en Elle Fanning rollen in de game. Net als het origineel draait Death Stranding 2 op de Decima Engine. Guerrilla Games helpt mee met de ontwikkeling van het spel. Het is niet bekend wanneer de PlayStation 5-game uit moet komen.

Kort na de onthulling werd ook aangekondigd dat er een film gebaseerd op Death Stranding gemaakt gaat worden. De film wordt geproduceerd en gefinancierd door Hammerstone Studios van Alex Lebovici. Dat bedrijf produceerde eerder de horrorfilm Barbarian en Bill & Ted Face the Music. De eerder geopende Amerikaanse tak van Kojima Productions helpt mee met de productie.

Tot slot liet Kojima weten dat hij hoopt in 2023 een nieuwe game te onthullen. Mogelijk gaat het om de horrorgame Overdose, waar al geruime tijd geruchten over de ronde doen. Eerder werd al bekendgemaakt dat Kojima werkt aan een project dat gebruikmaakt van de cloudtechnologie van Xbox - mogelijk gaat het om dezelfde game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

emea? Edit: Nevermind! Een kleine google search levert het volgende op; Europe, Middle-East en Africa.

0
test

@The_Stifmeister Dat had ik allang voor je uitgezocht, goede code stond in t nieuwsbericht zelf :) Maar ik moest ook even googelen idd!

0
test

@MichelMusters Zag het. Wist alleen niet waar de afkorting precies voor stond. Nog nooit van gehoord.

0
test

Thanks voor de tip. Geclaimt en toegepast!

0

Aanbevolen voor jou