Gran Turismo-regisseur toont interesse in Wipeout

Gran Turismo-regisseur toont interesse in Wipeout

Is de futuristische raceserie de volgende PlayStation-verfilming?

Neill Blomkamp, die de aankomende Gran Turismo-film heeft geregisseerd, zoekt naar meer informatie over de Wipeout-reeks.

Dat blijkt op Twitter. "Waar kan ik de beste Wipeout-lore vinden?" zo vraagt hij daar. Hij krijgt antwoord van de creative writer die in dienst was bij ontwikkelaar Psygnosis. "Voel je vrij om mij te volgen zodat ik je persoonlijke berichten kan sturen. Ik heb veel materiaal!"

Het is niet bekend waar Blomkamp, die eerder films als District 9 en Chappie regisseerde, de informatie rondom de franchise voor nodig heeft. Gezien zijn betrokkenheid bij de Gran Turismo-film - die op 11 augustus in première gaat - speculeren fans echter dat hij interesse heeft in het maken van een film gebaseerd op de serie.

De Wipeout-games zijn futuristische racespellen die zeker op de eerste PlayStation-console van een hoge mate van populariteit genoten. In 2017 verscheen Wipeout Omega Collection op PlayStation 4, een remaster van zowel Wipeout HD als Wipeout 2048. In 2021 kwam mobiele game Wipeout Merge uit.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Doe dan F-Zero

0
test

Een echt nieuwe Wipeout-game zie ik liever dan een film. Maar lijkt wel alsof die serie niet meer bestaat voor Sony.

0

Aanbevolen voor jou