God of War Ragnarök-regisseur wil graag aan Castlevania werken

God of War Ragnarök-regisseur wil graag aan Castlevania werken

De regisseur van God of War Ragnarök zou graag aan de Castlevania-franchise willen werken.

Dat laat hij weten in de Kinda Funny Games Spoilercast, waar regisseur Eric Williams te gast was. "Jullie kunnen het uit laten komen, want jullie hebben een wereldwijd publiek. Ik weet niet wat ik hierna doe, maar als iemand mij de Castlevania-licentie geeft, zou ik daar graag aan werken."

Het is niet duidelijk hoe serieus Williams was, maar meldde wel dat hij "in de problemen zit" door dit te melden. 

De Castlevania-reeks heeft al een tijdje niet van zich laten horen - de laatste compleet nieuwe game in de franchise verscheen in 2014 in de vorm van Lords of Shadow 2. Er zijn enkele tientallen spellen sinds het in 1986 uitgekomen eerste deel verschenen.

Konami is de eigenaar van de IP. Er gaan al langer geruchten dat het bedrijf oude franchises weer nieuw leven in wil blazen, en onlangs werden er diverse nieuwe Silent Hill-games aangekondigd, waaronder een remake van Silent Hill 2. Konami laat daarbij ook externe teams aan die franchise werken, dus wellicht dat er mogelijkheden zijn om Santa Monta Studio aan Castlevania te laten werken, al is dat natuurlijk wel een Sony-studio.

Het is niet bekend waar Santa Monica Studio nu God of War Ragnarök uit is aan werkt, maar creative director Cory Barlog liet onlangs wel weten dat de studio op dit moment "verspreid is over een hoop verschillende dingen". Williams gaf in datzelfde artikel overigens aan dat hij er geen problemen mee zou hebben heel zijn carrière aan God of War te werken.

De podcast in kwestie is hieronder te bekijken en beluisteren, maar - zoals de naam al aangeeft - bevat deze wel spoilers voor God of War Ragnarök.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben wel in voor een nieuwe Castlevania zoveel goeie herinneringen aan!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou