Gerucht: Nieuwe PlayStation Showcase wordt voor 8 juni gehouden

Gerucht: Nieuwe PlayStation Showcase wordt voor 8 juni gehouden

Aldus journalist Jeff Grubb

Sony zou volgens nieuwe geruchten voor 8 juni een nieuwe PlayStation Showcase uitzenden.

Dat claimt journalist Jeff Grubb te hebben vernomen. Op Twitter meldt hij wat voor presentaties hij aankomende juni verwacht nu E3 is geannuleerd. Bovenaan de lijst staat een PlayStation Showcase die "voor Summer Game Fest" wordt uitgezonden. De Kick Off Live-show van Summer Game Fest is op 8 juni, dus de Showcase zou voor die tijd worden uitgezonden.

Eerder dit jaar gaf Grubb al wat informatie over de uitzending. Hij claimde het volgende na de uitzending van een State of Play: "Sony zelf bewaart diens eigen 'goede spul' voor iets dat hier niet in hoorde. Ze bewaren hun aankondigingen voor de PlayStation Showcase die voor E3 wordt uitgezonden."

Volgens Grubb hadden de aankondigingen al vorig jaar hebben moeten plaatsvinden. "Het had afgelopen herfst uitgezonden moeten worden, maar ze bleven het uitstellen omdat hun ontwikkelaars er niet klaar voor waren. Die ontwikkelaars zijn er nu wel klaar voor. Ze hebben een gigantische show gepland die echt de tweede fase van de PlayStation 5 gaat inluiden."

Sony zelf heeft nog niets bevestigd over een nieuwe PlayStation Showcase. Alle andere shows die Grubb in zijn tweet noemt zijn overigens al wel bevestigd. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

[quote]E3 is dead, and I killed it.[/quote] Wat bedoelt hij hiermee? Hij is toch niet verantwoordelijk voor het cancelen van E3?

0
test

@The_Stifmeister hij wil de eer opstrijken en denkt dat het heel cool is.

0
test

@MissMeNL Alsof het iets is om trots op te zijn inderdaad

0

Aanbevolen voor jou