F1-kampioen Lewis Hamilton krijgt Driver-tutorial niet uitgespeeld

F1-kampioen Lewis Hamilton krijgt Driver-tutorial niet uitgespeeld

De tutorial is dan ook berucht onder gamers...

Zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton komt niet voorbij de tutorial van de klassieke PlayStation-game Driver.

Op het YouTube-kanaal van het Mercedes-AMG Petronas F1-team speelt Hamilton enkele klassieke racegames op de eerste PlayStation. Onder andere F1 2000 en Gran Turismo passeren de revue.

Ook Driver wordt gespeeld. De game begint met een verplichte tutorial, en in de video is te zien hoe Hamilton niet voorbij dit level weet te komen. Dit is overigens geen grote schande: de tutorial van Driver staat bekend om zijn extreem hoge moeilijkheidsgraad en is volgens sommigen uitdagender dan de rest van het spel.

In de video legt de beroemde coureur uit dat hij twee jaar lang auto's heeft gewassen en met het verdiende geld de PlayStation kocht. Daarvoor kreeg hij al een PlayStation van zijn ouders voor Kerstmis, maar hij wilde toen liever een nieuwe helm en de PlayStation werd ingeruild. De complete video kan hieronder worden bekeken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet nog goed dat ik als 8 jarige zo blij was dat ik eindelijk aan de game kon beginnen na 100 pogingen. Die tutorial is echt bruut. Vele mensen zijn nooit die garage uit geraakt.

0

Aanbevolen voor jou