Update 1.6 voor Stardew Valley verschijnt op 19 maart

Update 1.6 voor Stardew Valley verschijnt op 19 maart

Game is inmiddels meer dan dertig miljoen keer verkocht

De langverwachte nieuwe update voor de pc-versie van Stardew Valley komt op 19 maart uit.

Dat heeft ontwikkelaar Eric Barone aangekondigd via X. Update 1.6 zal zo snel mogelijk daarna op consoles en mobiel uitkomen.

De update moet een groot nieuw festival en twee kleine festivals toevoegen, alsmede nieuwe items, dialogen, een nieuw soort boerderij, winterkleding voor inwoners, co-op voor acht spelers op pc, hoeden voor honden en katten en een grotere kist.

De update is al geruime tijd in ontwikkeling, maar een releasedatum bleef tot voor kort uit. De ontwikkeling van Barone's volgende game, Haunted Chocolatier, is zelfs gepauzeerd om eerst de update af te maken.

De ontwikkelaar liet overigens weten dat Stardew Valley inmiddels meer dan dertig miljoen keer is verkocht, waarvan meer dan negentien miljoen exemplaren via pc zijn verkocht.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik blijf het geweldig vinden hoe een "kleinschalige" game als deze zo enorm veel fans heeft gekregen. Terecht ook, het is heerlijk om te spelen! Ook enorm veel respect dat de maker de game blijft ondersteunen ondanks dat hij ook bezig is met een ander project. Dit is een van die spellen waar grote ontwikkelaars veel van kunnen leren.

1
test

Mooi moment om een keertje opnieuw te beginnen. Hoop wel dat Haunted Chocolatier nog een keertje uitkomt.

0

Aanbevolen voor jou