Total War: Pharaoh aangekondigd

Total War: Pharaoh aangekondigd

Verschijnt in oktober op Steam en Epic Games Store

Sega en Creative Assembly hebben gisteren Total War: Pharaoh aangekondigd.

Het nieuwe deel in de langlopende strategiereeks moet in oktober dit jaar uitkomen op Steam en Epic Games Store. De game speelt zich af tijdens het Nieuwe Rijk, een periode in de Egyptische oudheid die loopt van ongeveer 1550 en 1070 voor Christus.

Spelers kunnen het lot van drie culturen - het Egyptische, Kanaänitische en Hettitische rijk - bepalen. "Ervaar het oude Egypte gedurende de levendige en onstuimige ondergang van de late Bronstijd, en neem controle over dynamische real-time gevechten en het turn-based managen van je koninkrijk om je tegenstanders te slim af te zijn en de laatste grote farao van Egypte te worden."

De game bevat acht speelbare facties, een nieuwe optie om de campagne naar smaak te aan te passen met random startposities voor alle facties en de mogelijkheid om natuurrampen in te stellen. Daarbij wordt co-op voor twee spelers ondersteund, alsmede een PvP-modus. Steam- en Epic-gebruikers kunnen van cross-play gebruikmaken.

Het basisspel gaat 59,99 kosten, maar de Deluxe Edition met een Faction Pack als dlc en de digitale soundtrack kost 72,87 euro. De Dynasy Edition heeft daarnaast ook campagne-dlc en drie Factions Packs en kost 91,46 euro.

Mensen die het spel reserveren krijgen voor release toegang tot een Early Access-weekend, alsmede twee cosmetische pakketten. Ergens na release op pc moet de game ook voor Mac en Linux uitkomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ah jammer, had gehoopt op medieval 3. Maar wel vet dat we weer een nieuwe historische total war krijgen. Ik hou deze zeker in de gaten

0
test

Nice weer een game voor op de verlanglijst.

0

Aanbevolen voor jou