The War Within-uitbreiding komt eind zomer of begin najaar naar World of Warcraft

The War Within-uitbreiding komt eind zomer of begin najaar naar World of Warcraft

2024-roadmaps voor WoW en WoW Classic onthuld

Blizzard heeft een roadmap voor World of Warcraft in 2024 gepubliceerd, waarin onder andere de release van de aankomende uitbreiding The War Within wordt aangehaald.

In het onderstaande schema, dat gedeeld werd via de officiële website, is te zien dat de nieuwe uitbreiding ergens eind van de zomer of begin van het najaar beschikbaar moet komen. Tijdens Blizzcon werd de uitbreiding aangekondigd als onderdeel van een trilogie aan uitbreidingen, genaamd The Worldsoul Saga.

In The War Within zullen spelers ondergronds gaan in Azeroth, waar Nerubians en een Allied-ras genaamd de Earthen Dwarves te vinden zijn. Spelers kunnen nieuwe zones zoals Isle of Dorn, Azj-kahet, Hallowfall en The Ringing Deeps verkennen en meedoen aan een nieuwe schattenjacht genaamd Delves.

Voordat het zover is, kunnen spelers content-updates voor het huidige World of Warcraft verwachten. Zo verschijnt deze winter Seeds of Renewal, met daarin nieuwe Follower-dungeons en epilogen voor Dragon Isles. In de lente van 2024 moet het vierde seizoen beginnen, met daarin nieuwe content en beloningen en eerdere kerkers en raids uit Dragonflight.

Er werd ook een roadmap voor World of Warcraft Classic gedeeld, waarop onder ande valt te zien dat Cataclysm Classic aan het begin van aankomende zomer beschikbaar moet komen.

World of Warcraft
World of Warcraft

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou