The Day Before gaat mogelijk Dayworld heten

The Day Before gaat mogelijk Dayworld heten

Ontwikkelaar is bezig met het proces om een patent met deze naam vast te leggen

De nieuwe naam van The Day Before wordt mogelijk Dayworld. Eerder waren er problemen met de rechten rondom de oorspronkelijke naam van de game.

Ontwikkelaar Fntastic stelde de release van The Day Before begin dit jaar uit naar 10 november. Het is namelijk ook de naam van een kalenderapp, en dat leverde problemen op rondom de rechten op de naam. De Steam-pagina werd als gevolg daarvan offline gehaald.

Hoewel er sindsdien weinig duidelijkheid is gegeven over een mogelijke oplossing, kwam de website WellPlayed er achter dat de ontwikkelaar een patent voor de naam 'Dayworld' probeert vast te leggen. Mogelijk wordt dat dus de nieuwe naam van de game om verdere problemen te voorkomen.

Hoe dan ook vermoeden sommige gamers dat The Day Before - of straks mogelijk Dayworld - een scam is, ondanks dat de ontwikkelaar verzekert dat het spel echt bestaat. Ook ontving Fntastic kritiek vanwege het inzetten van onbetaalde ontwikkelaars tijdens de ontwikkeling.

The Day Before draait om overleven in een post-apocalyptisch Amerika dat wordt geteisterd door vleesetende geïnfecteerden en overlevenden die elkaar doden voor voedsel en wapens. Spelers moeten samenwerken - of het tegen elkaar opnemen - om te overleven. Het onderzoeken van verlaten huizen, wolkenkrabbers en wagens is daar een belangrijk onderdeel van. De game moet op 10 november op pc uitkomen en op een later moment ook op PS5 en Xbox Series.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

The Morning After had anders een mooie naam geweest voor een vervolg XD

1

Aanbevolen voor jou