Technische test van Hades 2 loopt maandag weer af

Technische test van Hades 2 loopt maandag weer af

De Early Access-versie moet "relatief snel daarna" uitkomen

De technische test van Hades 2 die eerder deze maand van start ging, loopt aanstaande maandag af.

Dat heeft Supergiant Games op X laten weten. In het bericht bedankt de ontwikkelaar mensen voor hun geduld, en melden ze dat er verschillende problemen zijn ontdekt door de hulp van spelers. "We zijn van plan om de test maandag af te sluiten, en dan relatief snel daarna de Early Access-versie van Hades 2 uit te brengen!" Wanneer precies is op moment van schrijven niet bekend.

Hades 2 speelt zich in hetzelfde universum af als de eerste game, maar heeft ditmaal een vrouwelijk hoofdpersonage in de vorm van Melinoë. Dit is de zus van Zagreus - ze wordt ook wel de prinses van de onderwereld genoemd. Ze heeft als doel om Chronos te doden, de god van de tijd. Melinoë kan onder andere van hekserij gebruikmaken.

De uiteindelijke versie van de eerste Hades verscheen in 2020 en werd geprezen om diens strakke roguelike gameplay. Het spel stond bij velen bovenaan de lijst van beste games van dat jaar. In het origineel bestuurden spelers de zoon van Hades en moest er een weg uit de Griekse onderwereld worden gevochten.

Ron Vorstermans speelde de technische test ook en was enthousiast in zijn preview: "Iedere run in deze testversie was een waar genot, hoe hyperbool dat ook klinkt. Eigenlijk mogen we dit niet zeggen, want Hades 2 is nog niet eens in Early Access, maar alles tijdens deze technische test voelt al op zijn plaats. Ja, het kan soms raar lopen, maar als Hades 2 geen topper wordt, moet het wel écht heel raar lopen."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou