Systeemeisen van pc-versie Alan Wake 2 bekend

Systeemeisen van pc-versie Alan Wake 2 bekend

Game komt aanstaande vrijdag digitaal uit

Remedy Entertainment heeft de systeemeisen van de pc-versie van Alan Wake 2 onthuld.

Daaruit blijkt dat mensen die de game in 4k en 60 fps willen spelen, inclusief raytracing en pathtracing, een GeForce RTX 4080 nodig hebben. De minimale systeemeisen vereisen een GeForce RTX 2060 of Radeon RX 6600. Alle settings vereisen minimaal 16GB werkgeheugen en 90GB ssd-opslag. Daarbij wordt het gebruik van DLSS 3 of FSR2 aangeraden. De complete systeemeisen kunnen hieronder bekeken worden.

In Alan Wake 2 besturen spelers niet alleen de titulaire schrijver, maar ook FBI-agente Saga Anderson. Zij onderzoekt de mysterieuze moorden in Bright Falls, waardoor ze op het spoor van Wake komt, die dertien jaar geleden vermist raakte. Spelers kunnen wisselen tussen deze personages en op deze manier zelf bepalen wat voor soort ervaring ze voorgeschoteld krijgen.

De eerste Alan Wake verscheen in 2010. Hierin zoekt de titulaire schrijver in het dorpje Bright Falls naar zijn verdwenen vrouw. Ondertussen lijkt hij langzaam zijn verstand te verliezen. Andere games van Remedy zijn onder andere Control en Quantum Break.

Alan Wake 2 verschijnt aanstaande vrijdag - tien dagen later dan gepland - voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en Epic Games Store. De uitgever is Epic Games en op moment van schrijven staat er geen fysieke release van de game gepland.

Naast de systeemeisen kan hieronder ook een nieuwe behind-the-scenes-video bekeken worden.

View post on X
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die eisen zijn torenhoog. Echter mijn. 3080 wilde control ook niet 100 procent lekker runnen met rtx in 4k. Dus eigenlijk is er niet veel aan veranderd sinds die game.

0

Aanbevolen voor jou