Star Citizen-bundel met alle schepen kost 54.000 euro

Star Citizen-bundel met alle schepen kost 54.000 euro

Je moet het er maar voor over hebben

In Star Citizen kan met een bundel met alle uitgekomen ruimteschepen kopen voor 54.014,40 euro.

De Legatus 2953-bundel bevat meer dan 175 schepen - daaronder vallen alle al uitgekomen schepen en een aantal exemplaren die nog uit dienen te komen. Deze bundel kan alleen gekocht worden door spelers die in de zogeheten 'Chairman's Club' zitten, oftewel mensen die minstens 1000 dollar aan de game hebben uitgegeven.

Star Citizen wordt al jaren gecrowdfund en is nog altijd niet af, wat de makers de nodige kritiek oplevert. Veel mensen claimen dat het geheel - ondanks dat de multiplayermodus speelbaar is - als een zwendel aanvoelt, bijvoorbeeld omdat er al meer dan een half miljard dollar voor de game is opgehaald. Dergelijke kostbare bundels zullen de reputatie die de game heeft opgebouwd waarschijnlijk niet veranderen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik vind het echt smerige praktijken voor een spel die verre van af is. Maarja je kunt alleen de consument hier voor aankijken die hier zoveel geld voor neerleggen want dat gebeurt gewoon. Het is natuurlijk je eigen keuze waar je geld heen gaat, maar ik kan me niet voorstellen dat je honderden euro’s gaat neerleggen voor digitale schepen in een spel die de komende jaren nog niet af is

0
test

Dat er nog mensen zijn die deze scam verdedigen en goedpraten. Ik hoop dat er eentje reageert zodat ik ‘m recht in z’n gezicht kan uitlachen. Je zal er 10 (!!!) jaar geleden maar geld ingepompt hebben en nu nog steeds op de beloftes van die charlatan aan het wachten zijn.

0
test

Het zou niet de eerste keer zijn dat een Kickstarter-project niet levert wat het belooft, als het al levert. Dus veel plezier met al die mensen op te zoeken en uit te lachen.

1

Je kan het spel al lang spelen. Mensen zoals jij die denken anderen uit te lachen, zijn dezelfde mensen die het project nooit hebben gevolgd. Dus ja succes met uitlachen maar ik zou de laatste CitizeCon maar eens volgen of misschien toch eens Star Citizen gaan spelen? We praten hier over de meest leukste game community en meest behulpzame ook. Ik ben al sinds 2016 backer en heb meer plezier met Star Citizen dan menig andere AAA overhypte game van tegenwoordig. Een MMO hoeft niet af te zijn. Geen enkele MMO is af (Star Citizen). Je kan op youtube prima naar de laatste beelden kijken van Squadron 42 en de engine demo + alle tech panels van Citizencon afgelopen oktober als je meer inzicht wilt over wat SC nou is, want ik denk serieus dat het merendeel die constant scam roepen, nog geen 1% er vanaf weet. Verdedig jij lekker alle turd van wat er tegenwoordig uit komt. Zowat elke andere AAA game tegenwoordig haalt het succes niet eens meer of flopt. CIG doet tenminste nog iets ground breaking want is geen enkel ander dev studio die hier in de buurt komt qua tech. Hun Engine demo en laatste trailer van Squadron 42 hebben alleen maar voor meer belangstelling gezorgd. Ze pushen op dit moment hard met nieuwe updates gezien Squadron 42 nu “feature complete” is. Het zou al helpen als de media minder aan cherry picken zou doen bij dit project. Misschien meer over de game zelf en tech posten. Dit zorgt er juist voor dat je mensen scheef er naar laat kijken, die er toch niks van snappen.

[Reactie gewijzigd door Eeeries op 6 januari 2024 - 17:27]

-1
test

Zo, iemand die niet tegen de waarheid kan….54000 euro en een half miljard, doe es even normaal man. Dat is gewoon een scam. Ik denk dat de media eindelijk een keer wakker aan het worden is…werd zo langzamerhand eens tijd.

-1

Ook jij hebt het project nooit gevolgd vriend. Ik kan niet tegen de waarheid? Welke waarheid? Dat er een pakket is van + 50K is niet onbekend bij de backers. Steker nog het bestaat al jaren, jij loopt feitelijk achter met je info. Denk je serieus dat de community het boeit wie dit pakket koopt? Het zal mij een worst wezen namelijk. En wat is een half miljard tegenwoordig? Game dev bij andere games kost ook honderden miljoenen. Een half miljard in 11 jaar, salarissen, faciliteiten, verzekeringen, hardware, software…je weet wel. Ze hebben 5 studio’s over de hele wereld. Dit was geen Rockstar die al een hele studio had en een game begon. Ze begonnen met SC en SQ42 vanaf nul en alles moest opgebouwd worden in al die jaren. Ze zijn van 20 man naar 1100+ dev team. Ze zijn de grootste indie studio die er bestaat namelijk. Je vertelt mij werkelijk niks nieuws wat huidige backers nooit hebben gehoord hoor. Het woord scam word namelijk al lang lachwekkend gezien. De media is juist positiever naar dit project na de laatste citizencon. Alleen sommige mensen blijven liever in het verleden hangen en “scam” “scam” roepen terwijl ze niet eens weten wat scam betekend.

[Reactie gewijzigd door Eeeries op 7 januari 2024 - 08:32]

0
test

Je had je beter EEERIES the Clown kunnen noemen. Wat ze beloofd hebben tijdens de aankondiging van het spel is nooit waar gemaakt, ze hebben er een piramide spel van gemaakt, 1 grote scam, 1 groot verdien model. Best jammer want de creator heeft geweldige games ooit ontwikkeld, de Wing Commander serie is er 1 die ik allemaal meerdere malen gespeeld hebt, Freelancer wat een geweldige game is die nog steeds door velen gespeeld wordt. Maar goed deze oplichter heeft het beste spel opnieuw uitgevonden, het piramide spel. Ze lachen mensen als jij uit die hier geld in gepompt hebben.

0

@DarkraverX, zo super origineel zeg ben je! Dit gelul schreeuwde mensen jaren geleden ook al uit, maar heb je uberhaupt gekeken naar de huidige staat van de game? Ze zijn al veel verder op zoveel vlakken. Dat er nog geen 100 stelsels oid in zitten is het probleem niet, maar de tech is er al lang. Kan je het allemaal ook hard maken wat je zegt, want iedereen die roept dat het een “scam”, “piramide scheme” of wat dan ook is kan het niet hard maken. Ja alleen met oude youtube videos van een aantal butthurt ex backers die jaren geleden een video hebben gemaakt, wat niets meer is dan aluhoedjes gedoe. Deze zelfde mensen hebben namelijk wel tijd om in elke gerelateerde SC bericht bv hetzelfde te roepen, terwijl ze niks met het project te maken willen hebben…niet een beetje vreemd? Ik lach eerder om jullie reacties namelijk die van mensen die elkaar gewoon napraten. Zullen we eens inhoudelijk erover hebben? Heb je überhaupt naar de laatste beelden gekeken? Ik vermoed dat je niet verder komt dan het nogmaals een scam te noemen “because of reasons”. Dus ik ben een clown omdat een spel speel die jij niet speelt? Zeg dat tegen die 5 miljoen backers onderhand. Het falen van Starfield zorgde juist extra dat meer mensen naar dit project gingen kijken. Mensen die iets teveel hadden verwacht van Starfield als het gaat om space exploration. En mensen zijn het juist gaan waarderen, dat er wel een developer is die de grens opzoekt qua tech en het ook voor elkaar krijgt. Al mocht je een scifi fan zijn, dan is het nogal raar om dit project te haten. Maargoed lekker blijven bij je dertien in een dozijn shootertje die ze elk jaar releasen.

[Reactie gewijzigd door Eeeries op 7 januari 2024 - 08:37]

1
test

@Eeeries HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA!!!

-1

Aanbevolen voor jou