Servers The Day Before gaan in januari offline

Servers The Day Before gaan in januari offline

Game kwam eerder deze maand uit en werd vier dagen later uit de verkoop gehaald

De servers van The Day Before zullen op 22 januari 2024 offline gaan.

Dat heeft ontwikkelaar Fntastic via social media laten weten. The Day Before kwam na meerdere uitstellen op 7 december uit, en vier dagen later liet Fnastic weten dat de studio zijn deuren sloot. De game werd toen ook uit de verkoop gehaald, maar kon nog wel gespeeld worden door mensen die het hadden gekocht. Dat verandert dus op 22 januari. Steam zal alle mensen die de game hebben gekocht hun geld teruggeven.

The Day Before was voor release al omgeven door controverse. Veel gamers vreesden dat het om een scam van ontwikkelaar Fntastic ging, en het spel werd meermaals uitgesteld - onder andere omdat er problemen waren met de rechten rondom de naam van de game.

Eerder deze maand verscheen The Day Before dan toch op Steam, maar al snel waren de spelersrecensies "overweldigend negatief". Spelers maakten melding van veel bugs en een gebrek aan features. Daarbij bleek het helemaal niet om een openwereld-mmo te gaan, zoals de ontwikkelaar op voorhand aangaf, maar eerder om een extraction-achtige shooter. Verder zaten er allerlei bizarre advertenties in de game en leek zo'n beetje heel de spelwereld te zijn opgebouwd uit kant-en-klare Unreal Engine-assets.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou