Runescape stopt met pas geïntroduceerde Hero Pass

Runescape stopt met pas geïntroduceerde Hero Pass

Spelers waren niet in hun nopjes

De onlangs in Runescape geïntroduceerde Hero Pass wordt eind dit jaar weer stopgezet.

Dat liet ontwikkelaar Jagex eerder deze maand weten. In september werd er een zogeheten Hero Pass aan de meer dan twee decennia oude game toegevoegd, tot onvrede van veel fans. Zij uitten hun kritiek op allerlei plekken, waaronder via Steam-reviews. Veel fans van het eerste uur gaven aan te stoppen met spelen.

Voor 80 dollar per jaar ontgrendelde het lidmaatschap elk Runescape-gebied en alle gameplaymogelijkheden. Ook was het de bedoeling dat het elk kwartaal een nieuw evenement toe zou voegen waarbij spelers punten konden vrijspelen om cosmetische items te ontgrendelen, vergelijkbaar met een battle pass.

Jagex heeft eerder deze maand gereageerd op de onvrede die heerste bij spelers door aan te kondigen dat de Hero Pass op 4 december weer verdwijnt. De ontwikkelaar geeft aan dat het nog steeds denkt dat er ruimte is voor een beloningssysteem in de game, maar dat het bij toekomstige experimenten meer rekening zal houden met wat diens spelers willen en dat er geen verschil zal zijn tussen mensen die ergens voor betalen, en mensen die dat niet doen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou