Remedy geeft update over status van Control 2 en Max Payne-remake

Remedy geeft update over status van Control 2 en Max Payne-remake

Ook Project Condor en Vanguard komen aan bod

Remedy Entertainment heeft een update gegeven over de status van aankomende games van het bedrijf, waaronder de remake van de eerste twee Max Payne-games en het vervolg op Control.

Dat deed het bedrijf tijdens een gesprek met investeerders (via VGC). "Control 2 bevindt zich nog altijd in een 'proof-of-concept-stadium'. De plannen voor dit vervolg zijn ambitieus en we hebben veel progressie geboekt qua design en de game. We blijven ons de komende kwartalen in dit stadium bevinden en de belangrijkste elementen vastleggen voordat we het team vergroten."

De eerder aangekondigde remakes van Max Payne 1 en 2 zijn het 'proof-of-concept-stadium' voorbij en gereed voor productie. "Er werkt een uitermate goed georganiseerd team aan." De remakes komen in één pakket uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S en draaien op Remedy's Nortlight-engine.

Tot slot haalde Remedy ook projecten met de codenamen Condor en Vanguard aan. Condor wordt een coöperatieve multiplayergame die zich volgens geruchten binnen het Control-universum afspeelt. Ook voor deze game kan de productie nu beginnen. "We hebben veel kennis over het ontwikkelen van service-games opgedaan en bevinden ons nu in een betere positie om een game te creëren waar gamers jarenlang van kunnen genieten." Over Vanguard is nog minder bekend - de bedoeling is dat het proof-of-concept-stadium eind dit jaar wordt bereikt. Het bedrijf neemt op dit moment mensen aan voor de ontwikkeling.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De Snake Eater Remake, GTA VI en deze Max Payne Remake bundel staan wel hoog op mijn verlanglijstje.

0
test

Remedy bezit toch niet de ip max payne, taketwo is eigenaar van de ip. Apart vond max payne 3 van rockstar echt heel goed.

0

Aanbevolen voor jou